Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2017

Κινδύνεψε να χάσει την ίδια του τη ζωή για να σώσει μια κατσίκα.


Το απίστευτο και συνάμα θλιβερό περιστατικό, συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 22 Αυγούστου, σε παραλία της Αντιπάρου δυτικά του οικισμού του νησιού, όταν ζευγάρι Γερμανών τουριστών ηλικίας γύρω στα εξήντα, έκανε αμέριμνο την βόλτα του περπατώντας κατά μήκος της ακτής.

Οι Γερμανοί περιπατητές, είδαν ξαφνικά έναν σκύλο να κυνηγάει μια κατσίκα και αποφάσισαν να μην.... μείνουν άπραγοι.... Ο άνδρας τρέχοντας να σώσει την κατσίκα από τα δόντια του σκύλου, στην προσπάθειά του να τη γλυτώσει, έπεσε υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε βραχώδη περιοχή και τραυματίστηκε σοβαρά κυρίως στο πρόσωπο.

Ο άτυχος άνδρας, που υπέστη βαριά αιμορραγία, διακομίστηκε από μέλη της Ε.Ο.Δ. στο Κ.Υ. Πάρου όπου εν συνεχεία κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του με πτητικό μέσο σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Η παρ΄ ολίγον τραγωδία λίγο έλλειψε να στοιχίσει τη ζωή του φιλόζωου Γερμανού ο οποίος δίχως δεύτερη σκέψη «ρίχτηκε» στη μάχη ανάμεσα στον σκύλο και την κατσίκα με απρόσμενα ωστόσο για τον ίδιο αποτελέσματα.

Τυχερός πάντως μέσα στην ατυχία μιας κακιάς συγκυρίας, ο Γερμανός, κατάφερε να σωθεί από τα κοφτερά βράχια που τον τραυμάτισαν δυστυχώς σοβαρά...

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :