Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2017

Συνάντηση Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου με εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας Sky Express

Ο  Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου Ευάγγελος Κατσαράς και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Ακτοπλοΐας, Επικοινωνιών & Κρουαζιέρας και  Έπαρχος Νάξου Ιωάννης Μαργαρίτης συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Sky Express, κ. Θεόδωρο Κροκίδα και τον εμπορικό διευθυντή της εταιρείας, κ. Γιάννη Λυδάκη, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησαν στο νησί.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Ο κ. Κατσαράς και ο κ. Μαργαρίτης αναφέρθηκαν στα.....
οφέλη που προέκυψαν από την άφιξη της Sky Express στο νησί της Νάξου και την ανάπτυξη του ανταγωνισμού, που έφερε καλύτερες υπηρεσίες και καλύτερες τιμές για τους επιβάτες. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις επιπλέον προσφερόμενες θέσεις, έχουν αυξήσει αρκετά την επιβατική και τουριστική κίνηση του νησιού, που είχε ως αποτέλεσμα  αυξημένες πληρότητες για τα ξενοδοχεία και βοήθησε στην περαιτέρω ανάπτυξη της Νάξου.

Από την πλευρά του, ο κ. Κροκίδας ανέφερε ότι η Sky Express ήρθε για να μείνει, καθώς η αεροπορική εταιρεία θα εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα-Νάξος-Αθήνα τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2020, και θα συνδέει το νησί με την πρωτεύουσα 12 μήνες το χρόνο, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αφού στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνονται δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή και πρόσβαση στο VIP Lounge «Μελίνα Μερκούρη».

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να αναπτύξουν από κοινού επιπλέον δράσεις προκειμένου να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την επιβατική κίνηση και την παρουσία της Sky Express στη Νάξο. Μέσα σε αυτές είναι και η προσπάθεια απευθείας σύνδεσης,  με πτήση της εταιρείας,  της Νάξου με τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη.

                    Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γεν. Γραμματέας


             Ευάγγελος Κατσαράς                                             Μανόλης Μπαρδάνης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :