Πέμπτη, Ιουλίου 20, 2017

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου Αντώνης Ρούσσος μιλά για Διαρκείας και για τη συναυλία του καλοκαιριού

Την Τρίτη ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου πήρε και τυπικά την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Volley League, μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΣΑΠ. Η Επιτροπή μετά τον ενδελεχή έλεγχο έδωσε το πράσινο φως στον Α.Ο. Φοίνικα Σύρου και μαζί με την Κηφισιά, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παμβοχαϊκό, έχουν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της ομάδας μας μίλησε αρχικά για....
τη Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ και όλα όσα συζητήθηκαν στην συνεδρίαση: "Αρχικά συζητήσαμε και εγκρίναμε τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, έγινε ενημέρωση ως αναφορά τη συνέχιση της χορηγίας του ΟΠΑΠ, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική για όλες τις ομάδες. Ταυτόχρονα έγινε και ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις για την τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τελική απόφαση για την όποια συμφωνία με πιο κανάλι θα συνεργαστεί η ΕΣΑΠ. Ακόμη συζητήσαμε για  την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, οι οριστικές αποφάσεις  θα παρθούν όμως  στην Γενική Συνέλευση του Αυγούστου. Τέλος, συζητήθηκαν διάφορα άλλα θέματα που άπτονται στη λειτουργία των σωματείων και του πρωταθλήματος (γήπεδα - αριθμός ξένων αθλητών) και για τα οποία και πάλι οριστική απόφαση θα παρθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση".
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου μίλησε για το θέμα της αδειοδότησης και την θετική έκβαση της υπόθεσης αυτής:  "Εξετάστηκαν οι φάκελοι αδειοδότησης των ομάδων για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18. Από την πλευρά μας είχαμε έναν πλήρη, καθώς είχαμε καταφέρει να κλείσουμε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι στους αθλητές μας κι αυτό δείχνει πως η νέα διοίκηση βαδίζει σε σωστό δρόμο. Μετά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε πριν από έναν χρόνο, έχουμε καταφέρει να βρούμε και να δουλεύουμε με ηρεμία και να κοιτάμε πάντα το καλό του Φοίνικα. Τίποτα δεν είναι εύκολο, αφού έχουμε την ανάγκη και ζητάμε τη στήριξη όλης της Συριανής Κοινωνίας, ώστε ο Φοίνικας να είναι πάντα δυνατός και συνεπής στις υποχρεώσεις του. Γι' αυτό καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να είναι δίπλα μας και να στηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας. Θα πρέπει να γνωρίζει καλά ο κόσμος μας, πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και για να φτάσουμε να πάρουμε την άδεια συμμετοχής, χρειάστηκε να καταβάλουμε πολλές προσπάθειες. Είμαστε ένα επαρχιακό σωματείο κι αυτό σημαίνει πως τα έξοδά μας είναι πολλαπλάσια σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες των αστικών κέντρων. Δεν είναι μόνο οι μισθοί των παικτών, είναι οι πάρα πολλές μετακινήσεις, καθώς και η διαμονή και διατροφή των παικτών. Τέλος, το νέο πρωτάθλημα αναμένεται να είναι και πάλι συναρπαστικό και ο κόσμος του νησιού θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει για μία ακόμη χρονιά υψηλής ποιότητας βόλεϊ".

Τέλος, ο κ. Ρούσσος αναφέρθηκε στις ανανεώσεις των καρτών διαρκείας, αλλά και για τις δράσεις που έχει προγραμματίσει ο Φοίνικας:  "Μέχρι στιγμής υπάρχει κινητικότητα για την ανανέωση των καρτών διαρκείας και καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας να προεγγραφούν και να εξασφαλίσουν τη δική τους θέση στο κλειστό γυμναστήριο για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Από την πλευράς αντιλαμβανόμαστε την οικονομική κρίση και δυσκολία που υπάρχει και για τον λόγο αυτόν αποφασίσαμε να έχουμε διάφορες τιμές στις κάρτες διαρκείας δίνοντας την ευκαιρία ακόμη και με λίγα χρήματα να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη μας ομάδας. Θέλουμε όλον τον κόσμο δίπλα μας, να χαρεί κι αυτός μέσα από τις επιτυχίες του Φοίνικα. Οι ανανεώσεις αλλά και οι προεγγραφές γίνονται στα νέα μας γραφεία που βρίσκονται στην Γεωργίου Σουρή 5 (Όπισθεν του κτηρίου του ΟΤΕ). Μία ακόμη δράση που πραγματοποιεί ο Φοίνικας είναι και η μεγάλη συναυλία του Καλοκαιρού με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό. Η συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 9 Αυγούστου στις 21:00 το βράδυ. Από την πλευράς μας διαλέξαμε ένα από τα πιο... καυτά ονόματα τη σύγχρονης Ελληνικής μουσικής σκηνής και πιστεύουμε πως όσοι αποφασίσουν να βρεθούν κοντά μας θα απολαύσουν μία "μαγική" βραδιά. Είναι μία κίνηση από την οποία πιστεύουμε πως θα ενισχυθεί και η δική μας προσπάθεια". 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :