Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017

Αθλητικό υπερθέαμα στο Paros Beach Handball Tournament με την αδρεναλίνη να χτυπά κόκκινο!


Στα ύψη έφθασε η αδρεναλίνη για τους περίφημους αθλητές του τουρνουά Beach Handball που αγωνίζονται για πρώτη φορά επί νησιωτικού εδάφους, δηλαδή στην Πάρο! Υψηλού επιπέδου αθλητικό υπερθέαμα, ζωηρές φάσεις και θεαματικά γκολ, έκοψαν κυριολεκτικά την ανάσα του φίλαθλου κοινού την πρώτη μέρα του τουρνουά της Πάρου που.... διεξάγεται στα Λιβάδια της Παροικίας από το πρωί του Σαββάτου 24 Ιουνίου 2017.


Σπουδαίες ομάδες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους αναμετρώμενες μεταξύ τους στα ανά την Ελλάδα τουρνουά, για τη θέση του πρωταθλητή Ελλάδας στο πλαίσιο του 18ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Handball.

Οι αγώνες της πρώτης ημέρας στην Πάρο που ξεκίνησαν στις 10:00, ανέδειξαν τις πρώτες νικητήριες ομάδες του τουρνουά με τα αποτελέσματα να διαμορφώνονται μέχρι στιγμής ως εξής: M.Γ. Σ. Απόλλων Καλαμαριάς – Α.Ο. Πολιτεία 2-0 σετ., Θρακομακεδόνες – Γ.Α.Σ. Καματερό 2 – 0 σετ., Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης – Γ.Α.Σ. Κιλκίς 2 – 0 σετ. και Α.Ο. Άνοιξης – Γ.Σ. Δράμας 0 – 2 σετ.

Στη μεγάλη αυτή διοργάνωση και γιορτή του αθλητισμού για την Πάρο, το Νότιο Αιγαίο και την Ελλάδα, η Πάρος ως πρώτη φιλόξενη νησιωτική οικοδέσποινα ενός τουρνουά πανελλαδικής προβολής, γίνεται μαγνήτης δημοσιότητας καθώς έλκει πάνω της το ενδιαφέρον του κοινού εν μέσω μάλιστα της υψηλής τουριστικής περιόδου.
Πολλές εκατοντάδες αθλητές με τις οικογένειές τους από διάφορα μέρη της Ελλάδας, παράγοντες του αθλήματος, φίλαθλος κόσμος, φαν του αθλήματος, φιλοξενούνται στο νησί κατά τις τελευταίες ημέρες γινόμενοι οι καλύτεροι πρεσβευτές της όμορφης Πάρου για τη διαφήμιση του νησιού ως ιδανικού προορισμού διακοπών. Γιατί πράγματι η Πάρος είναι ο ιδανικός τόπος διακοπών προσφέροντας ανέσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για όλα τα γούστα σε κάθε επισκέπτη!

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :