Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ-ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

1. Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
2. Προς τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Νάξου και Αγίου Αρσενίου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
3. Προς τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων: Βίβλου, Κυνιδάρου και Σαγκρίου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
4. Προς τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων Εγγαρών και Γαλήνης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα  στις 15 Ιουνίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00μ.μ. με τα......
παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

1.       Καθορισμός ύψους χρηματικού ποσού επιδόματος στέγασης και σίτισης το οποίο θα καταβάλλεται από τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στους επικουρικούς ιατρούς   του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου.
2.       Λήψη απόφασης για καθορισμό τμημάτων αιγιαλού, παραλίας για παραχώρηση απλής χρήσης τους προς τρίτους, κατόπιν δημοπρασίας (μη δικαιούχοι απευθείας ανάθεσης), για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού, ιδίως για εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών, ανακλίντρων (ξαπλώστρων) λειτουργία τροχήλατου αναψυκτηρίου» (υπ’ αριθμ. 13/2017 απόφαση Ποιότητας Ζωής) – Καθορισμός τιμών εκκίνησης.
3.       Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 27/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά στην έγκριση του απολογισμού, οικον. έτους 2016, του νομικού προσώπου.
4.       Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 16/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά στην έγκριση του απολογισμού, οικον. έτους 2016, του νομικού προσώπου.

 
  • Η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του 1ου θέματος κρίνεται κατεπείγουσα για την εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου εν όψει και της καλοκαιρινής περιόδου και των αυξημένων αναγκών που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου.
  • Η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του 2ου θέματος κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της άμεσης ανάγκης διεξαγωγής της σχετικής δημοπρασίας και της μισθώσεως των τμημάτων αιγιαλού για την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου.
  • Η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του 3ου και 4ου θέματος κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της άμεσης ανάγκης εκταμίευσης των χρημάτων προκειμένου για την εξόφληση των υποχρεώσεων των σχολικών μονάδων καθώς και προκειμένου να προγραμματιστούν άμεσα και υλοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες στις σχολικές μονάδες εν όψει των σχολικών διακοπών.

                               

                   Ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου


Φώτιος Ι. Μαυρομμάτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :