Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο της «Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής» στο Χαλκί Νάξου

Με εντυπωσιακή συμμετοχή του κοινού και απόλυτη οργανωτική και καλλιτεχνική επιτυχία ολοκληρώθηκε στo Χαλκί το τριήμερο της «Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής» στις 21,22 και 23 Ιουνίου . Ένα ιδιαίτερα δυναμικό και νεανικό μουσικό φεστιβάλ που έχει καθιερωθεί στο νησί μας τα τελευταία χρόνια και έχει καταστεί θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας στις αυγές κάθε καλοκαιριού. Τη διοργάνωση για έκτη χρονιά είχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραγαίας με την αρωγήκαι του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και....
της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενώ μεγάλη ήταν η συνδρομή και της ακτοπλοϊκής εταιρείας Seajets.
Νέοι άνθρωποι, νέοι δημιουργοί και πολύς, πολύς κόσμος,  συμμετείχαν σε ένα εντυπωσιακό σεργιάνι στις μουσικές του κόσμου και της πατρίδας μας. Εντυπωσιακή ήταν και η συμμετοχή των λιλιπούτειων καλλιτεχνών  των εργαστηριών μουσικής και εικαστικής δημιουργίας των εργαστηριών του συλλόγου μας τα οποία εδώ και κάποια χρόνια εισάγουν τους μικρούς μας φίλους στον κόσμο των καλών τεχνών. 
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους μαζί και κάθε ένα ξεχωριστά όσους  βοήθησαν στην υλοποίηση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής για άλλη μια χρονιά. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο φεστιβάλ, τους εθελοντές που προσέφεραν ό,τι μπορούσε ο καθένας, τους χορηγούς μας που για ακόμη μια χρονιά μας συμπαραστάθηκαν στη δύσκολη υπόθεση της διοργάνωσης μιας τέτοιας δύσκολης εκδήλωσης και βεβαίως  τα μέλη του συλλόγου μας που μήνες τώρα έχουν αφιερώσει χρόνο και μεράκι στην οργάνωση αυτής της μεγάλης εκδήλωσης και είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της γιορτής.
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραγαίας ευχαριστεί επίσης όλους εσάς που παραβρεθήκατε αυτές τις μέρες στο χωριό μας,  σας εύχεται καλό καλοκαίρι και υπόσχεται ότι με μεγαλύτερη θέληση και πάθος θα προχωρήσει στην υλοποίηση των επόμενων δράσεών του ελπίζοντας να είστε πάντα δίπλα στο σύλλογο και στα χωριά μας παντοτινοί φίλοι.
Το Δ.Σ. του

Πολιτιστικού Συλλόγου Τραγαίας













Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :