Πέμπτη, Ιουνίου 15, 2017

Μέχρι τις 16 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων εστιατορίων για ένταξη/παραμονή στο δίκτυο AegeanCuisine

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει την έναρξη του νέου κύκλου επιτόπιων επιθεωρήσεων σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης στις Κυκλάδες που επιθυμούν την ένταξη ή την παραμονή τους στο δίκτυο AegeanCuisine, το οποίο προωθεί την αυθεντική αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα και τα μοναδικά προϊόντα των νησιών μας.
Η πρόσκληση απευθύνεται τόσο σε υφιστάμενα μέλη του δικτύου AegeanCuisine για τη διατήρηση του ειδικού σήματος, όσο και σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο....
δίκτυο.
Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής είναι αυστηρά η 16η Ιουνίου 2017, ενώ οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο http://www.aegeancuisine.gr/page/Πως_θα_γίνω_μέλος.html ή να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση info-cyclades@aegeancuisine.gr ή στο φαξ 22810-86555.
Οι επιτόπιες επιθεωρήσεις θα ολοκληρωθούν έως τις 20 Ιουλίου και θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις, περιλαμβάνοντας (1) έλεγχο από ομάδα ειδικών γευσιγνωσίας που συνεργάζονται με το Επιμελητήριο Κυκλάδων για το σκοπό αυτό και (2) για τα νέα μέλη μόνο, έλεγχο από τον εξουσιοδοτημένο ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποιήσεων TUV Hellas.
Ζητούμε την κατανόησή σας σε σχέση με το περιορισμένο χρονικό περιθώριο για την υποβολή αιτήσεων, το οποίο οφείλεται στο γεγονός ότι έγινε προσπάθεια να εξασφαλιστεί χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ώστε και φέτος ο κύκλος επιθεωρήσεων θα πραγματοποιηθεί χωρίς χρέωση για τις επιχειρήσεις. Δεδομένου ότι η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, οι προαναφερθέντες χρόνοι προκύπτουν από την ανάγκη ολοκλήρωσης των ελέγχων πριν από την έναρξη της ιδιαίτερα υψηλής τουριστικής κίνησης που δημιουργεί στις επιχειρήσεις βεβαρημένο πρόγραμμα.
Για περισσότερες πληροφορίες, τη Διαδικασία, τις Προδιαγραφές Πιστοποίησης Aegean Cuisine, καθώς και την Αίτηση Συμμετοχής, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο http://www.aegeancuisine.gr/page/Πως_θα_γίνω_μέλος.html.
Για απορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. Ναταλία Παπαδοπούλου στο τηλέφωνο 22810-82346 (εσωτ. 129).
Επισυνάπτονται:
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :