Πέμπτη, Μαΐου 11, 2017

Επίσκεψη του ΕΕΕΕΚ Νάξου στους χώρους παραγωγής και τυποποίησης φυτικών προϊόντων της Νάξου

Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Νάξου συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις παραγωγής και τυποποίησης των προϊόντων ALOE VERA NAXOU και ORGANICS ISLAND.
Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποιούνται στο σχολείο. Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες και οι συμβουλές που μας έδωσαν οι ιδιοκτήτες των πιο πάνω επιχειρήσεων κ.κ. Γεώργιος Γκούφας και Νίκος Χατζηανδρέου οι οποίες καταγράφηκαν και θα.....
συμπεριληφθούν στις εργασίες που θα παρουσιαστούν στο σχολείο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την λήξη του σχολικού έτους . Οι ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων της Ναξιακής γης, εντυπωσίασαν μαθητές και εκπαιδευτικούς και έδωσαν την αφορμή να μεταφερθούν και σε άλλους πολίτες προκειμένου να χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς.
Δύο φυτά αλόης που προσφέρθηκαν από τον κ. Γκούφα, φυτεύτηκαν ήδη στον κήπο του σχολείου μας.
O διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Νάξου ευχαριστούν δημόσια τους κ.κ. Γ. Γκούφα και Ν. Χατζηανδρέου για την φιλοξενία τους και τον πολύτιμο χρόνο που μας αφιέρωσαν.




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :