Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο NAXOS ADVENTURE RALLY 2017.

Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου τον Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων το Νο.ππα.πππα τη Κοινωφελή επιχείρηση και το Λιμεναρχείο Νάξου  το  1ο NAXOS ADVENTURE RALLY 2017.
Με μεγάλη μας χαρά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που πίστεψαν το εγχείρημα αυτό και στάθηκαν διπλά μας…....... .όπως τα μέλη της ΛΕ.ΜΟ.Ν  τον Βασίλη Ορφανό και τον  Adam Riemman ,τους ενθέρμους χορηγούς μας  τον κόσμο που μας αγκάλιασε και όλους αυτούς που με τον τρόπο τους μας κάνουν πιο δυνατούς.
Το τριήμερο κύλησε με απόλυτη αρμονία ,εντός των χρονικών ορίων με εναρμονισμένα όλα τα....
σκέλη από τα οποία πέρασαν οι συμμετέχοντες μας.
Ο αριθμός των συμμετοχών  έφτασε στον αριθμό 82 μοτοσικλετών και 93 αναβατών από πολλά μέρη της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού.
Όλοι τους έμειναν ευχαριστημένοι από την διοργάνωση και το νησί μας και φεύγοντας πήραν μαζί τους εκατοντάδες φωτογραφίες από κάθε γωνιά της Νάξου και  φυσικά  μας προέτρεψαν  να κάνουμε και αλλά πράγματα στο μέλλον  εξίσου καλά και ενδιαφέροντα σε ότι αφορά την μοτοσικλέτα.
Είναι πολλές οι ιστορίες  που ακουστήκαν την Κυριακή το βράδυ  στην τελετή λήξης στην Πλατεία Πρωτοπαπαδάκη… με ήρωες τους κατοίκους των χωριών μας που έζησαν  (όσοι πρόλαβαν) ακούγοντας και βλέποντας τις μοτοσικλέτες και τους αναβάτες προτρέποντας τους  να κάνουν κάτι θεαματικό αλλά και σταυρώνοντας τους και δίνοντας τους την ευχή τους.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε μια συνάντηση που είχαμε στα γραφεία της λέσχης μας  η Διοίκηση  με το επίτιμο μέλος της ΛΕ.ΜΟ.Ν  τον κ. Βασίλη Ορφανό συζήτησε  πολλά ενδιαφέροντα θέματα  που αφορούν την μοτοσικλέτα και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Ο κ Βασίλης Ορφανός θα είναι ο δικός μας άνθρωπος  και με την τεχνογνωσία του θα μας βάλει τις σωστές βάσεις σε ότι αποφασίσουμε να κάνουμε  και αυτό είναι μεγάλη μας τιμή και τον ευχαριστούμε.
Ελπίδα όλων μας…. όπως συχνά έλεγε  αυτές τις μέρες ο πρόεδρος  της ΛΕ.ΜΟ.Ν Δημήτρης Συρίγος  είναι αυτές οι διοργανώσεις να φέρουν το κόσμο κοντά να αφυπνίσουν το αίσθημα των δράσεων κοινωνικών, αθλητικών, επιστημονικών, πολιτιστικών και άλλων.
Αποχαιρετάμε γεμάτοι  ικανοποίηση αυτό το όμορφο μοτοσικλετιστικό τριήμερο και υποσχόμαστε σαν αληθινοί και ενεργοί πολίτες σε αυτό το νησί αλλά πάντοτε με την γεύση που αφήνει ένα πραγματικό λεμόνι ,ότι το νησί θα έχει την καλύτερη παρουσία της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΝΑΞΟΥ μιας και αυτός είναι ο πραγματικός μας τίτλος.
Σας ευχαριστούμε πολύ.


ΛΕ.ΜΟ.Ν.
Χώρα Νάξου, Κυκλάδες
Τ.Κ. : 84300
Τηλ. : 694 489 9196
Webshite :www.le-mon.grBookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :