Σάββατο, Απριλίου 01, 2017

Διακίνηση Ναξιακών αγροτικών προϊόντων στην Αθήνα την περίοδο του Πάσχα

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης επισκέφθηκε το Δήμο Αθηναίων προκειμένου να χορηγηθεί προσωρινή άδεια για τη διακίνηση και πώληση των Ναξιακών προϊόντων από τους γεωκτηνοτρόφους και παραγωγούς του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Φιλωτίου, στου Ψυρρή κατά την περίοδο του Πάσχα. Τον Δήμαρχο συνόδευαν οι Βουλευτές Κυκλάδων Νίκος Μανιός και Γιάννης Βρούτσης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου Βασίλης Κρασσάς, καθώς και ο Πρόεδρος Αντώνης Τζιώτης και μέλη του.....
Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου.
Ο Μανόλης Μαργαρίτης έθεσε στον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη το αίτημα της ναξιακής αντιπροσωπείας αναφορικά με την απρόσκοπτη διακίνηση των ναξιακών προϊόντων στην αγορά κατά την εορταστική περίοδο, αίτημα που έτυχε της αποδοχής του κ. Καμίνη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και ορίστηκε νέα συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να δοθεί μόνιμη και οριστική λύση στο θέμα της διακίνησης των προϊόντων και για τα επόμενα χρόνια.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΝΙΟΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΩΤΙ, ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ, ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΩΤΙ.