Πέμπτη, Απριλίου 06, 2017

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ: Κάλεσμα ελαιοκαλλιεργητών για συμμετοχή στο πρόγραμμα Aristoil

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, μέλος του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ, συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, ARISTOIL που ως στόχο έχει την "Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου του ελαιολάδου μέσω της ανάπτυξης και εφαρμογής καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και  ελέγχου ποιότητας σχετικά με τις ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες του".
Με τη συμμετοχή μας θέλουμε να στηρίξουμε τους ελαιοκαλλιεργητές μας,  αναδεικνύοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου μας. Ο ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ και η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ του Παν. Αθηνών θα συνεργαστούν μαζί μας για ενημέρωση των αγροτών μας, τον έλεγχο των ποιοτικών – υγειοπροστατευτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου  και την.....
εκπαίδευση τους στην ποιοτική παραγωγή. Θέλουμε να αναδείξουμε ότι η περιοχή μας διαθέτει ένα από τα καλλίτερα ελαιόλαδα της Μεσογείου.
Καλούμε τους ελαιοπαραγωγούς που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, να επικοινωνήσουν στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου (τηλ. 22853-60140, υπεύθυνη κα Νεκταρία Τριανταφύλλου, e-mail: ntri@naxos.gov.gr).


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :