Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2017

Επίσκεψη Γ Βακόνδιου σε Πάρο και Αντίπαρο

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ο πολιτευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Γιώργος Βακόνδιος επισκέφθηκε την Αντίπαρο συνοδευόμενος από την πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης Πάρου – Αντιπάρου της Ν.Δ. κα Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου.

Ο Γιώργος Βακόνδιος συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Αντιπάρου κο Γιάννη Βασιλόπουλο και τους διευθυντές του Γυμνασίου και Δημοτικού σχολείου του νησιού κο Λευτέρη Σκαραμαγκά και κα Μαρία Κονταράτου.

Κατά την επίσκεψή του στην.....
Αντίπαρο ο Γιώργος Βακόνδιος παρέδωσε δύο υπολογιστές για τα σχολεία του νησιού στους παρευρισκόμενους εκπαιδευτικούς, μια ανάγκη την οποία είχε επισημάνει πρόσφατα η κα Χατζηγεωργίου.

Εξάλλου ο Γιώργος Βακόνδιος εξασφάλισε την παράδοση αναγκαίου μηχανήματος για τη συμπλήρωση του εξοπλισμού της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων των σχολείων της Πάρου.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Βακόνδιος ήδη έχει παραδώσει δύο υπολογιστές και στο 3ο δημοτικό σχολείο Ερμούπολης τους οποίους παρέλαβαν ο πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής παιδείας κος Φραγκίσκος Βακόνδιος και η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κα Ειρήνη Μαραγκού.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Βακόνδιος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΗΧΩ FM και τη δημοσιογράφο κα Γεωργία Παττέ η οποία τον φιλοξένησε στην εκπομπή της, προτίθεται να συνεχίσει με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες εστιάζοντας κυρίως σε ανάγκες παιδείας και υγείας των νησιών των Κυκλάδων.

Επίσης ο Γιώργος Βακόνδιος τόνισε ότι όλα αυτά πραγματοποιούνται κατόπιν ανταπόκρισης τρίτων οι οποίοι τον εμπιστεύονται και εκείνος τους ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη τους και τη συνδρομή τους για την υλοποίηση αυτών των ενεργειών.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Βακόνδιος συναντήθηκε στην Πάρο με μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Πάρου και Αντιπάρου και συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις.



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :