Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017

"Εστιάζουμε" στο κέφι. Υποχρεώσεις-οδηγίες

     Το καρναβάλι του 2017 πλησιάζει ανεπιστρεπτί. Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» συμμετέχει ενεργά και φέτος.  Στα πλαίσια  της επιτυχίας των εκδηλώσεων για την ικανοποίηση των ντόπιων κατοίκων αλλά και του πλήθους των επισκεπτών που αναμένονται , συστήνουμε και.....
επιθυμούμε στην τήρηση των παρακάτω οδηγιών-υποχρεώσεων  από τους επαγγελματίες της Μαζικής Εστίασης τουλάχιστον αυτών που βρίσκονται στον κύριο καρναβαλικό άξονα (από το Πάρκο της ‘Ελλης μέχρι τα Παλάτια-Πορτάρα):
1) Να στολιστούν αποκριάτικα (σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις επιθυμίες του καθενός) τα καταστήματα μας.
2)Να σβήσουν όλα τα εξωτερικά φώτα των καταστημάτων  και να χαμηλώσουν (όσο το δυνατόν) τα εσωτερικά κατά την διεξαγωγή των δρώμενων της Παρασκευής και του Σαββάτου 24-25 Φεβρουαρίου. Δηλαδή τα βράδια: Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου όπου θα παρουσιαστεί στην παραλία δρώμενο βασισμένο στο μύθο Ποσειδώνα - Αμφιτρίτης, σε σκηνοθεσία του Ναξιώτη ηθοποιού, Λευτέρη Ελευθερίου... και το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου της «Λαμπαδηφορίας» ώστε να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα.
3)Το τριήμερο των εκδηλώσεων της Αποκριάς  (Παρασκευή Βράδυ, Σάββατο βράδυ και Κυριακή όλη μέρα ) όλο το προσωπικό των καταστημάτων μας να είναι ντυμένο αποκριάτικα.
4)Αυτές τις 3 ημέρες να υπάρχει έξω από κάθε κατάστημα ένα τραπεζάκι μ’ ένα κέρασμα για το κοινό (Ρακί, κρασί, γλυκό, σνακ) ότι επιθυμεί ο καθένας. Αν το κάνουμε όλοι,  αυτό που θα επιμεριστεί ο καθένας θα είναι ελάχιστο και θα βοηθήσει στα μέγιστα στην δημιουργία κεφιού.
5)Η μουσική στα καταστήματα μας την Κυριακή  να είναι έντονη με καρναβαλικό χαρακτήρα τουλάχιστον μέχρι την λήξη και την κορύφωση των εκδηλώσεων.
6)Να βοηθήσουμε , να ενισχύσουμε , να προωθήσουμε με κάθε τρόπο τις πολύ όμορφες εκδηλώσεις που γίνονται στα χωριά μας σε ολόκληρο το Δήμο μας. Η διάσωση και η διάδοση της παράδοσης είναι υποχρέωσή μας και αποφέρει σπουδαία οφέλη.
 
Συνάδελφοι,
η επιτυχία των εκδηλώσεων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από μας. Οι επαγγελματίες της Εστίασης είμαστε σίγουροι ότι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων όπως πάντα  και θα κάνουν την διαφορά. Μην ξεχνάτε ότι το καρναβάλι του 2017 έρχεται μια φορά ας το ζήσουμε μοναδικά και ανεπανάληπτα. Το αξίζουμε όλοι. Καλή επιτυχία

Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος                                             Ο Γενικός Γραμματέας

Απόστολος Ι. Καρεγλάς                             Ιωάννης Ε. Παπαδόπουλος
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :