Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2017

Στην Πάρο ένα από τα τυχερά δελτία του χθεσινού τζόκερ!


Η τύχη φαίνεται να έκλεισε το μάτι σε παριανό καθώς ένα από τα οχτώ τα τυχερά δελτία της χθεσινής (9/2/2017) κλήρωσης του τζόκερ παίχτηκε στην Πάρο!

Στο πρακτορείο «Το τυχερό» της Παροικίας, άγνωστος μέχρι στιγμής συμπολίτης μας με απλή συμμετοχή, έγινε πλουσιότερος κερδίζοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 95.968 ευρώ!
Νικητής της δεύτερης κατηγορίας ο τυχερός, έπιασε το «μαγικό πεντάρι» που...... αναδείχτηκε από την κλήρωση (νικήτρια στήλη: 11,17,29,33,43) χωρίς ωστόσο να «αγγίξει» το πολυπόθητο τζόκερ, (16) που θα τον έβαζε στο κλαμπ των εκατομμυριούχων!
Να σημειωθεί ότι στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ σημειώθηκε και πάλι τζακ ποτ με το ποσό να φθάνει στα 14.000.000 ευρώ στην επόμενη κλήρωση! Η φρενίτιδα του τζόκερ συνεχίζεται καθώς μετά από αλλεπάλληλα τζακ ποτ το ποντάρισμα έχει φθάσει σε αστρονομικά ποσά αφού στις τέσσερις τελευταίες κληρώσεις παίχτηκαν συνολικά 30.000.000 ευρώ σε Ελλάδα και Κύπρο!

Kαλοφάγωτα λοιπόν για τον τυχερό παριανό που είδε την τύχη να του χαμογελάει όταν πόνταρε το νικητήριο πεντάρι στο πρακτορείο «Το τυχερό» που όπως αποδείχτηκε ήταν όνομα και πράγμα!

- See more at: http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/22910-stin-paro-ena-apo-ta-tyxera-deltia-tou-xthesinoy-tzoker?acm=566_796#sthash.gt3sozEq.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :