Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017

Ευχαριστήριο μήνυμα συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΓΕΛ Νάξου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του σχολείου μας τη Δευτέρα 30/1/17, ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών στο αμφιθέατρο του σχολείου, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου και το Σύλλογο Διδασκόντων.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Ι. Μητρόπολη Παροναξίας για την εκπροσώπισή της στην εκδήλωση, το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ.Μ.Μαργαρίτη, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας εκπαίδευσης,κ.Α.Ψαρρό, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, κ.Ν.Βαθρακοκοίλη, καθώς και το διευθυντή του σχολείου μας, κ.Δ.Σκουλάτο.

Ευχαριστούμε το ΔΙΕΚ Νάξου, και συγκεκριμένα την ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας, Α' και Γ' εξαμήνου, καταρτιζόμενους και εκπαιδευτές για.......
τη δημιουργία της πίτας και των εδεσμάτων, το ζαχαροπλαστείο Μαθιάσος και την ταβέρνα Αποστόλης, όπου έγινε η προετοιμασία των παραπάνω.

Ευχαριστούμε, επίσης τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Επαρχο Νάξου για το ευχητήριο μήνυμα προς τους μαθητές. Η παρουσία και οι ευχές όλων προς τους μαθητές μας μας έδωσαν μεγάλη χαρά.

Καλή χρονιά με ψυχική και σωματική υγεία.






Το Δ.Σ. του Συλλόγου








Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :