Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2016

O Νότης Μαυρουδής στην εκπομπή " Μονόγραμμα "

Νότης Μαυρουδής
(συνθέτης - κιθαρίστας)
   Ο Νότης Μαυρουδής, από τους κυριότερους εκφραστές του Νέου Κύματος, μέρος του νεοελληνικού πολιτιστικού γίγνεσθαι, κιθαριστής, συνθέτης και ραδιοφωνικός παραγωγός, αυτοβιογραφείται στο Μονόγραμμα αυτής εβδομάδας.
   Πολλές διακρίσεις και βραβεία και ακόμα πιο πλούσια δισκογραφία, συνοδεύουν τον σημαντικό όσο και διακριτικό δημιουργό, που πέρασε τα δυο πρώτα χρόνια της ζωής του στη φυλακή, κοντά στη μάνα του, η οποία ήταν κρατούμενη στις φυλακές Αβέρωφ. Γόνος προσφύγων, ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική όταν απέκτησε την πρώτη του κιθάρα σε ηλικία 13 ετών. Ευτύχησε να έχει πρώτη δασκάλα τη Λίζα Ζώη μέχρι που μεταπήδησε στον «εξαιρετικό δάσκαλο» τον.......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

1)Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους  Δήμου  Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
2)Προς τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Νάξου, Aγίου Αρσενίου, Φιλωτίου και Κουφονησίων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
3)Προς τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Κορωνίδας και Απειράνθου  Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων..

Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα  στις 04 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00μ.μ. με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

  1. Ορισμός Δημάρχου ή οριζόμενου από αυτόν Αντιδημάρχου ως Προέδρου της....
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Μεγαλειώδης πανηγυρική υποδοχή της Παναγιάς της Πάρου στο λιμάνι του νησιού της (Φωτό + Βίντεο)

Μεγαλειώδης πανηγυρική υποδοχή της Παναγιάς της Πάρου στο λιμάνι του νησιού της (Φωτό + Βίντεο)
Μεγαλοπρεπέστατη, συγκινητικά ευλαβής και εξόχως τιμητική ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε κλήρος και λαός της Πάρου καθώς και εκπρόσωποι τοπικών αρχών του νησιού, στην Ιερή Εικόνα της Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

Το θαυματουργό προσκύνημα του νησιού, η πάνσεπτη «Κυρά του Αιγαίου», επέστρεψε και πάλι στο νησί της μετά την δεκαπενθήμερη για προσκυνηματικούς λόγους «αποδημία» της στον........
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Ανακοίνωση της Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής: Καμία διακοπή νερού σε καμία λαϊκή κατοικία

Το τελευταίο διάστημα η δημοτική αρχή προχωράει στην  έκδοση καταστάσεων διακοπής νερού σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς νερού. Οι συγκεκριμένες λίστες αφορούν λογαριασμούς παρελθόντων ετών οι οποίοι παραλήφθηκαν καθυστερημένα με ευθύνη του δήμου και σε μια περίοδο όπου οι εργατικές λαϊκές οικογένειες χτυπιούνται βάρβαρα από την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ. Την ίδια στιγμή ο δήμος λειτουργώντας σαν φοροεισπρακτικός μηχανισμός, βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη τον δημοτών μέσω και των λογαριασμών ύδρευσης.
Στους κατάλογους διακοπής νερού βρίσκονται και συγχωριανοί μας των.......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 31/10


Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2016

Σημαντική νίκη επί του Άρη εντός έδρας ο Πανναξιακός

Η ομάδα του Γιώργου Ρούση, ξεκίνησε δυναμικά στο πρώτο σετ με την πίεση από το σερβίς να αποδίδει και το 11-6 (Οικονομίδου άσος) να μετατρέπεται σε 14-7 (Φρέσκο) με τον Άρη απέναντι να μην μπορεί να βρει λύσεις. Το σετ έκλεισε υπρ του Πανναξιακού  με την Πότοκαρ να γράφει το 25-14.
Στο δεύτερο σετ, τα κορίτσια του Άρη αντέδρασαν και κατάφεραν να προηγηθούν στο α’ τεχνικό τάιμ 5-8 και λίγο αργότερα 10-12. Στο 12-12 πέρασε η Καραφουλίδου στη θέση της Πήττα ενώ ο Πανναξιακός με μπλοκ της Δρακουλίδου πέρασε για πρώτη φορά σε......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

H Αθλοπαιδεία Νάξου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντο Αθλοπαιδεία Νάξου συμμετείχε στους αγώνες για την πρόκριση για το Παννελήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο και πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια το τριήμερο 14,15,16 Οκτωβρίου.
Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό και οι αγώνες εξαιρετικά δύσκολοι.
Παρόλα αυτά από τους τέσσερις αθλητές του συλλόγου μας , την Κρασσά Γεωργία,Λάμπου Λάμπρο,Γκάχμαρ Χρήστο και Μαργαρίτη Στέλιο , που έδωσαν όλοι τον καλύτερο ευατό τους και αγωνίστηκαν εξαιρετικά ένας.....
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

To Naxos Tennis Club στο Open Χαιδαρίου.

Το παιδικό τμήμα του Naxos Tennis Club συμμετείχε σύσσωμο στο Open για τις ηλικίες 6 -18  που διοργάνωσε ο Όμιλος Χαιδαρίου το διήμερο 22,23 Οκτωβρίου.
Τα παιδιά συμμετέχουν για δεύτερη φορά σε αυτό το τουρνουά αγωνιστικά και μάλιστα διακρίθηκαν παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε ο καιρός και οι βροχοπτώσεις.
Τα παιδιά με την στήριξη πάντα των......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

ΠΡΟΣ: Μέλη  Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :Μ.Μ.Ε.                                                                                                                 

Aγαπητά μέλη,
Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παντανάσσης  , πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου με.....
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Ενημέρωση Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο ΓΕ.Λ. Νάξου

Στις 31 Οκτωβρίου, ώρα 7.00 μ.μ., στη βιβλιοθήκη του ΓΕ.Λ. Νάξου, θα γίνει ενημέρωση για το Σ.Ε.Π. από τον κύριο Σωτήρη Τζιούδα, υπεύθυνο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΚΕΣΥΠ (Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού) Κυκλάδων. Πρόκειται για ενημέρωση σχετικά με το υπάρχον σύστημα Πανελληνίων εξετάσεων (επιστημονικά πεδία, σχολές προσανατολισμού κλπ) και αφορά γονείς, κηδεμόνες και μαθητές.

Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2016

Ποιον κορυφαίο Γερμανό ναζί, περιφρόνησε επιδεικτικά, ο Διονύσης Παπαγιανόπουλος;...

Κατά τη διάρκεια της κατοχής, ο Διονύσης Παπαγιανόπουλος εμφανιζόταν στο θέατρο. Ενσάρκωνε τον «Βρουμ», που στα γερμανικά σημαίνει «σκουλήκι». Καθημερινά δεχόταν στο καμαρίνι του πολύ κόσμο, που ήθελε να τον συγχαρεί για την ερμηνεία του. Όταν ένα βράδυ χτύπησε την πόρτα του ένας Γερμανός διοικητής, ο «Νιόνιος» αρνήθηκε να τον δεχτεί. 
Ο Παπαγιαννόπουλος στην.....
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

O αγώνας ΑΟ Σύρου-Πανναξιακός στο VOLCANO TV


Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2016

Το μνημείο των ΗΡΩΩΝ του Αγίου Αρσενίου Νάξου

Σε κάθε χωριό σημείο κατατεθέν εκτός από την εκκλησία είναι το ΗΡΩΩΝ , το μνημείο των πεσόντων στους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες . Σε αυτό το μνημείο σε κάθε εθνική γιορτή κατατίθενται στεφάνια , απαγγέλλονται ποιήματα και λόγοι . Πόσοι άραγε όμως γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι ?
Πλέον έχει καταντήσει απλώς μέρος του προγράμματος των εκδηλώσεων ή ‘’επίσκεψη’’ στα μνημεία ΗΡΩΩΝ . Όμως αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους τιμούμε και να τους μνημονεύουμε γιατί στον άνθος της ηλικίας τους και πριν προλάβουν να χαρούν τη ζωή τους πέθαναν για......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Στην Πάτμο το 6ο Περιφερειακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων Νοτίου Αιγαίου

Το νησί της Πάτμου επέλεξε φέτος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για να διοργανώσει το 6ο Περιφερειακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων Νοτίου Αιγαίου , το οποίο θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016, στο Δημοτικό Γήπεδο "Εμμ. Στράτας", και ώρα  16.00,  με τη συμμετοχή των ομάδων Ρόδου, Λέρου, Καλύμνου, Καρπάθου, Πάτμου, Σύρου, Νάξου και Τήνου,
Ο Περιφερειακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων, διοργανώνεται από.....
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 27/10


Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2016

Νέα Μουσική Κυκλοφορία-Γιώργος Δημητρίου-Ναι εσύ δεν φταίς ποτέ

΄΄ Ναι εσύ δεν φταίς ποτέ΄΄ μας λεει ο Γιώργος Δημητρίου στο καινούριο τoυ τραγούδι και κερδίζει πάλι τις εντυπώσεις ,είναι αναμφισβήτητα το απόλυτοhit που αναμένεται  να γίνει  μεγάλη επιτυχία! από την ιδιαίτερη φωνή του,που θα ακουστεί παντού και δυνατά! Μελωδικός  και συγχρόνως ξεσηκωτικος,είναι έτοιμος  να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών.
ναι...εσύ δε φταις ποτέ, είσαι αγύριστο κεφάλι
ναι...εσύ δε φταις ποτέ, φταίει ο .....
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

ΛΕ.ΜΟ.Ν: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

Το οδοιπορικό μας είναι έτοιμο να πραγματοποιηθεί.
15 μοτοσικλέτες 21 αναβάτες είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν.Κοντά μας την φετινή χρονιά οι άνθρωποι με τις επιχειρήσεις τους που επιβραβεύουν την δυναμική παρουσία της λέσχης μας στο νησί μας.Τους ευχαριστούμε πολύ.Η λέσχη μας παρέχει ασφάλιση στα μέλη της όλες τις μέρες του.....
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Ξεκίνησε στη Σύρο η λειτουργία βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ για τις Κυκλάδες «Πολιτική επιλογή και ταξική μεροληψία»

Εγκαινιάστηκε προχθές στη Σύρο η λειτουργία της βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ για τις Κυκλάδες, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η μετασκευή δύο πλωτών μέσων του λιμενικού για την εξυπηρέτηση των πλωτών διακομιδών και προχωρά με συντονισμένες ενέργειες, προκηρύξεις και διορισμούς η αναβάθμιση των Νοσοκομείων Σύρου και Νάξου.
Πιο συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο της Σύρου λειτουργεί ήδη διαβητολογικό ιατρείο, ενώ άμεσα επίκειται η λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου που εδώ και ένα χρόνο ήταν ανενεργός, καθώς και η λειτουργία ιατρείου ύπνου. Ενέργειες επίσης γίνονται για την.....
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Ευχαριστώ Πανναξιακού σε Μ. Παράβαλο και Boutique Frorence

 Τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μιχάλη Παράβαλο για την μεσολάβηση του κατά την μετακίνηση της αποστολής μας στη Σύρο. Ευχαριστούμε την Boutique Frorence  για την άψογη φιλοξενία, τέλος ευχαριστούμε τον                κ. Στεφάνου για την μεταφορά των αθλητών και των φιλάθλων μας στο γήπεδο της Άνω Σύρου.
   Με τιμή για το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ  Α.Ο
       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Πυρκαγιά Μέγα Γιαλού: Μετρούν τις πληγές τους…με χιλιάδες στρέμματα καμμένα (ΦΩΤΟ)

Το φως της ημέρας φανέρωσε το πραγματικό μέγεθος της καταστροφής - Χιλιάδες στρέμματα έγιναν στάχτη - Ζημιές στα δίκτυα ηλεκτροδότησης και ύδρευσης
Το φως της ημέρας έδειξε το πραγματικό μέγεθος της καταστροφής
3.700 στρέμματα χορτολιβαδικής-δασικής έκτασης έγιναν στάχτη
Πολλές ζημιές στα δίκτυα ηλεκτροδότησης, ύδρευσης και......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ

Το  τμήμα στίβου του Πανναξιακού Α.Ο στη προσπάθεια να αναπτύξει ακόμη περισσότερο τις ακαδημίες του και να θέσει γερά θεμέλια για το μέλλον προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση :να προσλάβει συνολικά τέσσερις γυμναστές ο καθένας για ένα συγκεκριμένο τομέα αθλημάτων.
Αρχιπροπονητής ορίζεται ο κ Χαμηλοθώρης Ματθαίος που θα συνεπικουρείται από τους Κληρονόμο Στέφανο,Αμανατίδη Παναγιώτη και Σιδερή Ειρήνη ,η δε  προπόνηση των αθλητών των ακαδημιών θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Σάββατο Επιπρόσθετα διαθέτει το τμήμα στίβου και προπονητή στην Αθήνα (Αγιο Κοσμά) τον......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
Γενικός τριήμερος σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων και των Γραφείων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, οικιών και ελλιμενισμένων πλοίων από τις 8.00 το πρωί της 26ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2016.
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
Φωταγώγηση  όλων των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων και των Γραφείων των Κοινοτήτων, των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της.......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Οι όμιλοι του Πανναξιακού πρωταθλήματος Τάβλι 2016 "Heaven's Cafe"

     Ολοκληρώθηκε απόψε όπως είχε προγραμματιστεί η κλήρωση των ομιλών στο 4o ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΒΛΙ  "HEAVEN'S CAFE".  Η αύξηση στις συμμετοχές σε σχέση με πέρυσι άγγιξε το 22% συνεχίζοντας έτσι την διαρκώς ανοδική πορεία του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειώσουμε και την παρουσία των 2 γυναικών που αποφάσισαν να συμμετέχουν έτσι στο......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Ανακοίνωση για την απογραφή αιγοπροβάτων από το Τμήμα Κτηνιατρικής της Π.Ε. Νάξου

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της  Π.Ε. Νάξου ανακοινώνει ότι :
Οι κάτοχοι αιγοπροβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων είναι υποχρεωμένοι να διενεργούν και να κοινοποιούν την ετήσια απογραφή του ζωικού τους κεφαλαίου κατά το χρονικό διάστημα από 1η Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου στο Τμήμα Κτηνιατρικής Νάξου (σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο ΣΥΡΟΥ

Περιπλανώμενοι το Σάββατο 22/10/2016 και ώρα 19:00 μ.μ. στα πολυσύχναστα στέκια της Σύρου ακούσαμε χαρακτηρισμούς του τύπου «έρχονται οι εγκληματίες, οι ταραξίες, οι κακοποιοί» και άλλα κοσμητικά επίθετα που δεν είναι δυνατόν να αναφέρουμε. Κατά την παρουσία μας στις 20:30 στην Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων διαπιστώσαμε ότι είχε γίνει μια προπαγάνδα με ένα σωρό υπερβολές ψέματα και ανακρίβειες, που συκοφαντούσε τον κόσμο του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ. Συκοφάντης; Ο κ. Φώσκολος πρόεδρος του Α.Ο.Σ..
            Η ζημιά είχε γίνει, ο κ. Φώσκολος «χρησιμοποίησε» την αστυνομική δύναμη για να κρύβεται πίσω από τις ασπίδες των......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Έγγραφο του προέδρου Τ.Κ. Κορωνίδας για την κατάσταση του κεντρικού δικτύου αποχέτευσης

 Προς Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 
Δήμαρχο κ. Μ. Μαργαρίτη
Αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Μ. Πολυκρέτη
Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Δρυμαλίας κ. Δ. Μανιό
ΘΕΜΑ:  Κατάσταση Κεντρικού Δικτύου Αποχέτευσης Κωμιακής Τ.Κ. Κορωνίδας
    Σχετ. 1. Το υπ. Αρ. 52/4-12-2014 έγγραφό μου
            2. Την από 14-9-2014 ομόφωνη απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης Τ.Κ. Κορωνίδας
            3. Το υπ. Αρ. 49/11-5-2015 έγγραφό μου
            4. Το υπ. Αρ. 102/12-9-2015 έγγραφο μου
            5. Την από......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 25/10


Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

EΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

   Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του  αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν  θερμά το φίλαθλο κόσμο του που τον ακολούθησε στον εκτός έδρας αγώνα του στη Σύρο με τον τοπικό Α.Ο.Σ.
          Σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2016

ΑΟ Σύρου - Πανναξιακός 3-2 (Βίντεο)

Μεγάλη νίκη που τον κρατάει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της ΕΠΣ Κυκλάδων πήρε ο Α.Ο Σύρου, καθώς επιβλήθηκε 3-2 του Πανναξιακού στο μεγάλο ντέρμπι της κατηγορίας. Μέτριο παιχνίδι στο Α μέρος με τον Α.Ο Σύρου να παίρνει προβάδισμα με το γκολ του Άγγελου Αργυρού στο 28΄, σε ένα διάστημα όπως η ομάδα της Νάξου πατούσε καλύτερα στον......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Ο Θ. Φορτσάκης στην Πάρο: «Λυπάμαι για τις μεθοδεύσεις στη Δικαιοσύνη» (Βίντεο)

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής και πρώην πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α, βουλευτής Επικρατείας και συντονιστής μορφωτικών υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, επισκέφθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου την Πάρο στο πλαίσιο ημερίδας στην οποία θα είναι ο κεντρικός ομιλητής.
Ο κ. Φορτσάκης, θα εκθέσει τις απόψεις του σε δημόσια συζήτηση με θέμα «Παιδεία – Νησιωτικότητα», η οποία θα διεξαχθεί την.....
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2016

Επίσκεψη του Δημαρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη Μύκονο

 Στη Μύκονο μετέβη χθες 20 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό του Προστάτου και Πολιούχου της Μυκόνου Αγίου Αρτεμίου, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου  και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄.
Τις θρησκευτικές εκδηλώσεις μνήμης του Αγίου Αρτεμίου τίμησαν με την παρουσία τους πολιτειακοί παράγοντες, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θεόδωρος Δρίτσας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης.
Μετά την ολοκλήρωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων, ο Διευθυντής της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων Δημήτρης Αθανασούλης ξενάγησε τους.......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Νέα Μουσική Κυκλοφορία-Βασίλης Θρακιώτης-Καλή Συνέχεια

΄΄ Καλή Συνέχεια ΄΄μας λέει o Βασίλης Θρακιώτης και κερδίζει τις εντυπώσεις ,είναι αναμφισβήτητα το απόλυτο hit που αναμένεται  να γίνει  μεγάλη επιτυχία! από την ιδιαίτερη φωνή του,που θα ακουστεί παντού και δυνατά! Μελωδικός και συγχρόνως ξεσηκωτικος,είναι έτοιμος  να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών
Ο Βασίλης Θρακιώτης είναι μια σπουδαία λαϊκή φωνή .
Δυναμικός  και σίγουρος  για τον εαυτό του, με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον  για τον.....
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2016

Μεγάλη επιτυχία του Πανναξιακού στα ΔΗΛΕΙΑ 2016(ΣΤΙΒΟΣ)

Το Δ.Σ του Πανναξιακού Α.Ο συγχαίρει τους αθλητές στίβου του τμήματος του (έτη γέννησης 2001-2007)για την επιτυχημένη εμφάνιση στα Δήλεια που έλαβαν χώρα το Σάββατο 15/10/2016 στη Μύκον
Η ομάδα κατέκτησε συνολικά 14 μετάλλια(4 χρυσά,5 Αργυρά,5 χάλκινα)και κατέλαβε την Τρίτη θέση μεταξύ των συμμετεχόντων όμαδων (μετά τον Πανελλήνιο και τον ΑΟ Μυκόνου)
Στη διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 600 αθλητές και γι αυτό η επιτυχία είναι......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

TO ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 21/10


Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

1ο Athens Rum Festival, 6 και 7 Νοεμβρίου 2016 στον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου

Το 1ο Φεστιβάλ ρουμιού Αθήνας διοργανώνεται από το εμβληματικό ρούμι μπαρ  Baba Au Rum (Worlds 50 Βest Bars 2013 & 2016)  – ποιος άλλος άραγε γνωρίζει καλύτερα το ρούμι στην Ελλάδα?- και την εταιρεία Conf Expo Ltd, με....
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Γ. Βρούτσης: «Πρωτοφανής η ανατροπή στην αγορά εργασίας τα 2 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με θύματα εργαζόμενους και ανέργους.

Η “ΕΡΓΑΝΗ” Σεπτεμβρίου αποκαλύπτει ότι για πρώτη φορά κυριαρχούν απόλυτα οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης και οι φτωχοί εργαζόμενοι!»

Ο διετής κύκλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς ολοκληρώνεται, σημαδεύεται από....
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ TINOS RUNNING EXPERIENCE 2017

Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου, στα πλαίσια της διοργάνωσης των αγώνων δρόμου TINOS RUNNING EXPERIENCE 2017, σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας και φέτος θα λάβει μέρος στην έκθεση "ERGO MARATHON EXPO 2016" στο κλειστό στάδιο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου στις.....
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Πρόσκληση στην Γενική Συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου

ΠΡΟΣ: Μέλη Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :Μ.Μ.Ε.                                                                                                              
Aγαπητά μέλη,

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12:00μ.μ. ,
στο Πνευματικό Κέντρο του....
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2016

Επιβραβεύθηκαν στην τελετή απονομής των Regional Media Awards, τα περιφερειακά & τοπικά μέσα και η «Μάσκα» της Νάξου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στην Αθήνα και στον πολιτισμικό πολυχώρο του Gazarte, η τελετή απονομής των Regional Media Awards, με την παρουσία ιδιοκτητών και στελεχών από τα ΜΜΕ που βραβεύθηκαν από όλη την Ελλάδα.
Επίσης την παρουσία τους στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, καθώς και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γ. Μώραλης, οι οποίοι απένειμαν και τα GRAND Awards.
Τα βραβεία περιφερειακών μέσων ενημέρωσης είναι βραβεία, τα.....
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

ΟΧΙ στην υποβάθμιση των διπλωμάτων των Πολυτεχνείων και των Πολυτεχνικών Σχολών που επιχειρείται μέσω νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας

 Σύσκεψη με Κοσμήτορες και Προέδρους Πολυτεχνικών Σχολών και Τμημάτων
Με πρόσκληση του Προέδρου του ΤΕΕ Γιώργου Στασινού και εισήγηση της Β΄ Αντιπροέδρου του ΤΕΕ, καθηγήτριας ΕΜΠ Τώνιας Μοροπούλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση Κοσμητόρων και Προέδρων Πολυτεχνικών Σχολών και Τμημάτων, σήμερα, Τετάρτη 19.10.2016 την 15:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ στην....
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (19-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1912)

ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ 9o  ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ «ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ» ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ …!!!


Του, Βασιλείου Δημ. Γεωργιόπουλου.

Μετά την ήττα τους στο Σαραντάπορο οι οθωμανικές δυνάμεις συμπτύχθηκαν στην Πτολεμαΐδα και τη Βέροια. Η Ελληνική Κυβέρνηση ενδιαφερόταν για την όσο το δυνατόν ταχύτερη κατάληψη της Θεσσαλονίκης ώστε να προλάβουν την......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

TO ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 20/10


Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2016

Ο Κώστας Ζαχαριάδης μίλησε στον Aegean Voice 107.5 (βίντεο ήχου)

Στην εκπομπή «Σημεία και τέρατα» του ραδιοφωνικού σταθμού Aegean Voice 107.5 “Η Φωνή του Αιγαίου»  μίλησε χθες το πρωί (18/10) ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης. Ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως είναι αναγκαίο ένα πολιτικό και κοινωνικό άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να εξασφαλιστούν οι ευρύτερες δυνατόν συμμαχίες . Μάλιστα ο κύριος Ζαχαριάδης τόνισε τον .....
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

TΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 19/10


Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2016

Η Θράκη εις το έλεος των Εθνοκτόνων

Τους Πομάκους τους γνωρίζομε όλοι. Οι ανόητοι κυβερνούν το Κράτος των Αθηνών, και αυτό το γνωρίζομε. Αλλά πρώτα ας μείνομε εις τους Πομάκους μας. Είναι πράγματι γεγονός, ότι δεν υπάρχουν επιστημονικώς αδιάψευστα στοιχεία περί της καταγωγής των. Κατά το δεύτερο ήμισυ του 19ου αιώνος η Σόφια εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό και ισχυρίσθηκε, ότι οι Πομάκοι είναι εξισλαμισθέντες Βούλγαροι. Τον.......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Η προγραμματική συνεργασία μεταξύ Υπουργείου και Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, αντικείμενο συνάντησης του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Στόχος της περιφερειακής αρχής η υλοποίηση των απαραίτητων αθλητικών υποδομών στα νησιά Κυκλάδων και........
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ 23/10 ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο ΣΥΡΟΥ

 Το Δ.Σ του Πανναξιακού με τη συνεργασία με το Σύνδεσμο φιλάθλων διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στη Σύρο τη Κυριακή 23/10  όπου θα αγωνιστεί η ομάδα μας με τον Α.Ο ΣΥΡΟΥ.

Η παρουσία των φιλάθλων κρίνεται απαραίτητη αφού το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει πολλά όσον αφορά την ανάδειξη του......
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share

Αναβάλλεται η ομιλία του κ.Τζιούδα στο ΓΕΛ Νάξου

Αναβάλλεται η ομιλία του κ.Τζιούδα (σχετικά με Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό), που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα στο Λύκειο. Θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε πληροφορίες για το νέο ραντεβού με τους γονείς, κηδεμόνες και μαθητές. Νέα συνάντηση υπολογίζεται μετά την 28η Οκτωβρίου.
Διαβάστε περισσότερα...... Bookmark and Share