Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2016

Προσφορά αγάπης από την Πάρο στην Κιβωτό του Κόσμου (Βίντεο + Φώτο)


Η Πάρος φόρεσε τα γιορτινά της για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα, διοργανώνοντας απ΄ άκρου εις άκρον του νησιού γιορταστικές εκδηλώσεις που θα δώσουν πρωτίστως χαρά στους μικρούς παριανούς. Φαίνεται όμως πως τούτες τις Άγιες Ημέρες δεν ξέχασε και τα παιδιά εκείνα που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη και χρήζουν της φροντίδας και της..... στήριξης όλων μας.


Οι Νεανικές Συντροφιές της Εκατονταπυλιανής Πάρου, εδώ και μια εβδομάδα προετοίμαζαν την προσφορά αγάπης και αρωγής τους προς την Κιβωτό του Κόσμου. Τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό που με εμπνευστή και ψυχή τον ιερέα Πατήρ Αντώνιο, δραστηριοποιείται εδώ και δεκαέξι χρόνια έχοντας να επιδείξει ένα πλούσιο, σπουδαίο έργο αλληλεγγύης, προστασίας και φροντίδας απροστάτευτων παιδιών και οικογενειών που βιώνουν μεγάλες κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες.



Μέσα σε μια εβδομάδα συγκεντρώθηκαν ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια, φάρμακα και πολλά άλλα είδη με προορισμό την Κιβωτό του Κόσμου. Το πρωί της Κυριακής 18/ 12/2016, τα μέλη των Νεανικών Συντροφιών της Εκατονταπυλιανής, συσκεύασαν τα είδη της προσφοράς τους προς τον εθελοντικό οργανισμό, τραγουδώντας παράλληλα τα κάλαντα, αφιερώνοντας έτσι συμβολικά την πράξη αγάπης τους στα παιδιά που χρειάζονται μέριμνα, προστασία και στοργή και έχουν αγκαλιαστεί από την Κιβωτό του Κόσμου.

Τα είδη που συσκευάστηκαν στην γεμάτη από προσφορές αίθουσα των Νεανικών Συντροφιών Εκατονταπυλιανής θα αποσταλούν στην Αθήνα την Τρίτη 20/12 ώστε να ζεστάνουν τις ψυχές και τις καρδιές των παιδιών της Κιβωτού τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Περισσότερα στο .... http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/22423-prosfora-agapis-apo-tin-paro-stin-kivoto-tou-kosmou-vinteo-foto?acm=566_779#sthash.2MYSHgga.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :