Παρασκευή, Δεκεμβρίου 16, 2016

Διοργάνωση δωρεάν σεμιναρίων για επαγγελματίες του τουρισμού από τον Δήμο Νάξου

Βάσει του σχεδιασμού του προγράμματος Τουριστικής Δράσης για το 2016 και στο πλαίσιο της αναγκαιότητας δια βίου κατάρτισης των επαγγελματιών του τουρισμού, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια αναφορικά με την κοστολόγηση προϊόντων και την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα σεμινάρια απευθύνονται στους επαγγελματίες, με στόχο  να εφοδιαστούν με εξειδικευμένες γνώσεις και επαρκή εργαλεία που θα συμβάλουν στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας και....
στην περαιτέρω προώθηση των επιχειρήσεων.
Ειδικότερα, σήμερα, 16 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το σεμινάριο με θέμα «Τεχνική αξιολόγησης του παρεχόμενου προϊόντος (κοστολόγηση μενού)» με εισηγητή τον  Δημήτρη Παπανικολάου,  ΒΒΑ In Hotel Management. Το σεμινάριο απευθύνεται σε Μάγειρες, Ζαχαροπλάστες, F & B M, επισιτιστικές και ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, καφετέριες καθώς και σπουδαστές επισιτιστικών τμημάτων.
Ημερομηνία:             Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου
Τόπος διεξαγωγής:                 Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου – Δημαρχείο
Ώρα σεμιναρίου:     16:00 – 21:00
 
 
Το Σάββατο και την Κυριακή 17-18 Δεκεμβρίου 2016 θα διεξαχθεί σεμινάριο με θέμα «Παρουσίαση και προβολή στα Social Media για τον τουρισμό», με εισηγητές την Άντα (Ανδριάνα) Κυρκιλή, Digital Growth Ambassador και τον  Γιάννη Αγγελάκη, πτυχιούχο του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ.
Ημερομηνία:             Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Τόπος διεξαγωγής:                 Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου – Δημαρχείο
Ώρα σεμιναρίου:     16:00 – 21:00
Και
Ημερομηνία:             Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
Τόπος διεξαγωγής:                 Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου – Δημαρχείο
Ώρα σεμιναρίου:     10:00 - 15:00


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2285022671, καθώς και στην Ένωση Ξενοδόχων, στο Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων, στο Σύλλογο Μαζικής Εστίασης και στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου. 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :