Σάββατο, Δεκεμβρίου 31, 2016

Ψεύδη και αναιδείς εκφράσεις περιέχει η ανακοίνωση της Επιτροπής Διεκδίκησης και Αγώνα για το Κ.Ε.Γ.Ε

Με αφορμή το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Επιτροπή Διεκδίκησης και Αγώνα για το Κ.Ε.Γ.Ε, θα πρέπει να διευκρινίσουμε και να καταστήσουμε σαφή τα εξής:
Ο Δήμαρχος παραβρέθηκε στην προκαθορισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την ημέρα και ώρα που ορίστηκε το ραντεβού, επιλέγοντας να μην παραβρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, αξιολογώντας έτσι τη σπουδαιότητα της συνάντησης αυτής για το ΚΕΓΕ.
Οι προσπάθειες του Δημάρχου εστιάστηκαν σε δύο κατευθύνσεις: Αφενός στη διασφάλιση και κατοχύρωση της ιδιοκτησίας του ακινήτου Κ.Ε.Γ.Ε. στη Χώρα και αφετέρου στη.....
δημιουργία Γεωργικής Σχολής, που θα συμβάλει στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα!

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Διεκδίκησης και Αγώνα για το Κ.Ε.Γ.Ε., η οποία αποσκοπεί αλλού, εκτός από τις αναιδείς εκφράσεις, χρησιμοποίησε και ψεύδη, όπως η επιβάρυνση του δήμου με έξοδα μετακίνησης με σκοπό τη σπίλωση του προσώπου του Μανόλη Μαργαρίτη.
Αν και μέχρι τώρα ο Δήμαρχος ποτέ δεν έχει ανακοινώσει για τις δαπάνες αυτές, ωστόσο η Επιτροπή του δίνει την ευκαιρία, και την ευχαριστεί ο Δήμαρχος γι αυτό, να ενημερώσει τον κόσμο για τα εξής:
·         Ο Δήμος Νάξου παρέχει στον εκάστοτε Δήμαρχο τα εξής:
-          Τη χρήση αυτοκινήτου μάρκας Mercedes, το οποίο έχει αγοραστεί επί Δημαρχίας Βασιλείου Κόκκοτα, καθώς και την κάλυψη των καυσίμων μετακίνησης.
-          -Επίσης, για τις μετακινήσεις εκτός Νάξου οι Δήμαρχοι δικαιούνται (α) την κάλυψη των ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, (β)έξοδα διαμονής έως 100 ευρώ ημερησίως και (γ) αποζημίωση εκτός έδρας 40 ευρώ ημερησίως.
·         Ως γνωστόν, ο Δήμαρχος
-          δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τη Mercedes του Δήμου και φυσικά και τη βενζίνη που του αναλογεί.
-          Επίσης, δεν έχει επιβαρύνει το Δήμο για τα ταξίδια του, τα οποία είναι τουλάχιστον ένα κάθε μήνα, όπερ θα σήμαινε ετήσια επιβάρυνση στο  Δήμο της τάξης των 20.000 ευρώ (αυτοκίνητο και μετακινήσεις), τα οποία ο Δήμαρχος με πλήρη συνείδηση δεν τα διεκδικεί. Τα έξοδα του Δημάρχου εξάλλου ψηφίζονται εκ των υστέρων στο Δημοτικό Συμβούλιο.  
Ας το βεβαιώσουν λοιπόν οι επικεφαλής της ελάσσονος και μείζονος μειοψηφίας, οι οποίοι γνωρίζουν ότι δεν έχει μπει ποτέ τέτοιο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δημοτικής περιόδου, και αφού το γνωρίζουν, ας μην συμμετέχουν σε τέτοιου είδους ψεύδη μαζί με όλους αυτούς που μόνο στείρα αντιπολίτευση θέλουν να κάνουν.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :