Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2016

Η Συνεργασία της νέας χρονιας -Ματθαίος Γιαννούλης-Στέλιος Μαγγιώρος

Εδώ και λίγες εβδομάδες ο γνωστός σε όλους καλλιτέχνης Ματθαίος Γιαννούλης,εγκαινίασε την παραδοσιακή του ταβέρνα’’Νέο Αρμενάκι’’που βρίσκεται στο Περιστέρι στην οδό Πελασγίας &Πιπίνου 29! ‘Ηταν ένα όνειρο ζωής για τον ίδιο,να δημιουργήσει ένα χώρο ,όπου θα μπορεί να στηρίζει την παραδοσιακή μας μουσική(κρητικά,νησιώτικα,δημοτικά)με καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα.Κάθε βδομάδα λοιπόν θα μπορείτε να ακούτε και να απολαμβάνετε διαφορετικούς καλλιτέχνες!!! .
Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Ματθαίος Γιαννούλης πρόσφατα,σε μια δήλωση του’’’Για μας δεν άλλαξε τίποτα! Όλα είναι όπως παλιά!!Η παράδοση βρήκε το δικό της σπίτι μετά από πολλά χρονιά’’’.
Την Πέμπτη 15/12 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου cd,του γνωστού Μουσικοσυνθέτη και παραγωγού Στέλιου Μαγγιώρου με τίτλο ‘’Καταφύγιο’’που μόλις κυκλοφόρησε από την Cobalt music και συμμετέχει και ο Ματθαίος Γιαννούλης με το ήδη γνωστό σε όλους’’Ποτέ δεν ήμουν κανενός’’ ενώ παρέλασε και πλήθος καλλιτεχνών οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτήν τη δισκογραφική δουλειά...
Επίσης την Κυριακή 18/12,έγινε η απονομή χρυσού δίσκου,για την τελευταία δισκογραφική δουλειά του Ματθαίου Γιαννούλη,της Μαρίας Νομικού και του Αντώνη Γαμπιεράκη,που κυκλοφόρησε από τη Next Records,ένα cd το.....
οποίο έκανε ρεκόρ πωλήσεων ,μέσα σε ελάχιστες μέρες κυκλοφορίας.Καλλιτέχνες,δημιουργοί ,φίλοι και θαυμαστές των καλλιτεχνών,γέμισαν ασφυχτικά το ‘’Νέο Αρμενάκι’’και έφυγαν όλοι,με τις καλύτερες εντυπώσεις..


Δείτε στο ΥouΤube
links απο τα δυο καινουργια του τραγουδια...
ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ "Είσαι τρελλή"

Ματθαίος Γιαννούλης - Ποτέ δεν ήμουν κανενός (Η αυτοβιογραφία μου)


Κατεβάστε τα τραγούδια σε wav + mp3 + δελτίο τύπου +cover από το παρακάτω link
Download link

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :