Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2016

Το 70% των ανθρώπων θα είχε σωθεί με μια απλή τεχνική ανάνηψης…(Βίντεο)


Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στον Πρόδρομο Πάρου, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, εθελοντές της Ε.Ο.Δ. του Παραρτήματος Κυκλάδων, μετέδωσαν τις γνώσεις τους στους πολίτες που παρακολούθησαν την τεχνική εκπαιδευτική τους δράση, προκειμένου οι τελευταίοι να αποκτήσουν στοιχειώδεις πρακτικές γνώσεις αντιμετώπισης ιατρικών περιστατικών που..... χρήζουν άμεσης και έγκαιρης αντιμετώπισης καθώς θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή ασθενών.

Με απλούς τρόπους «δίδαξαν» στο κοινό τον τρόπο αντιμετώπισης λιποθυμικού επεισοδίου «δείχνοντας» τις κατάλληλες κινήσεις μετακίνησης του ασθενούς σε ασφαλή θέση ανάνηψης.



Να σημειωθεί ότι το 70% των ασθενών δεν θα είχαν καταλήξει και θα είχαν σώσει τη ζωή τους, αν εγκαίρως, είχαν τοποθετηθεί από κάποιον σε θέση ασφάλειας η οποία θα βοηθούσε στην ανάνηψή τους. Επίσης, οι εθελοντές της Ε.Ο.Δ., έδειξαν πρακτικά τον τρόπο άμεσης αντιμετώπισης περιστατικού πνιγμονής.

Παρακολουθήστε τα βίντεο στο
 http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/22238-to-70-ton-anthropon-tha-eixe-sothei-me-mia-apli-texniki-ananipsis?acm=566_771#sthash.zdol2Bes.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :