Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2016

Σημαντικές συναντήσεις κι επαφές του Μανόλη Μαργαρίτη στην Αθήνα

 Σημαντικές συναντήσεις για την προώθηση κι επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης σήμερα 3 Οκτωβρίου.
Ειδικότερα, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβαλά, προκειμένου να διεκδικήσει την παραμονή της Αστυνομικής Αρχής στη ......
Δρυμαλία. Για το λόγο αυτό και προς επίλυση του στεγαστικού ζητήματος που έχει ανακύψει, ο Δήμαρχος πρότεινε την παραχώρηση δημοτικού ακινήτου στο Χαλκί, γεγονός που έτυχε θερμής υποδοχής από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να παραμείνει και να στεγαστεί ο Αστυνομικός Σταθμός Δρυμαλίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και θερμό κλίμα, ο Μανόλης Μαργαρίτης εξήρε τη μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία του Δήμου με τους επικεφαλής και τα στελέχη των δύο Αστυνομικών Τμημάτων του νησιού.
Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε την αεροπορική εταιρεία SKY EXPRESS και τον κύριο μέτοχό της Ιωάννη Γρύλλο. Η SKY EXPRESS θα πραγματοποιεί τις πτήσεις στη γραμμή Αθήνα-Νάξος έως την 31η Μαρτίου 2017, όπως προέκυψε από την ολοκλήρωση του διαγωνισμού των άγονων αεροπορικών γραμμών, που διεξήγαγε η Υ.Π.Α.. Μετά την εθιμοτυπική συνάντηση στην Αθήνα, οι εκπρόσωποι της εταιρείας αναμένεται να επισκεφθούν τη Νάξο για περαιτέρω ενημέρωση και συζητήσεις.
Τέλος, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, Βασίλειο Κουτεντάκη και Στέλιο Ηλιάδη, προκειμένου να διεκδικήσει και διασφαλίσει την διατήρηση του υποκαταστήματος της τράπεζας στο Φιλώτι. Οι δύο εκπρόσωποι της «Πειραιώς» ενημέρωσαν ότι δεν τίθεται θέμα αναστολής λειτουργίας του Υποκαταστήματος στο Φιλώτι, διαβεβαίωση που ζήτησε εγγράφως ο Δήμαρχος, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την διατήρηση του πλήρους ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος.
Ο Μανόλης Μαργαρίτης θα συνεχίσει κι αύριο τις επαφές του στην Αθήνα, για την διευθέτηση καίριων ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :