Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16, 2016

Συνάντηση Νίκου Μανιού, με τον Υπουργό Εργασίας της Αυστρίας, κ. Stoeger

Ο Βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αυστριακό Υπουργό Εργασίας και συζήτησαν για θέματα που απασχολούν την Ελλάδα και την Ευρώπη, μέσα σε κλίμα κατανόησης.
Συμφώνησαν ότι η πολιτική της λιτότητας που εφαρμόζεται στην Ευρωζώνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα δώσει λύσεις στα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας,  αλλά ούτε και των άλλων χωρών της.....
Ευρώπης. Αναφορικά με τα κόκκινα δάνεια επισήμαναν ότι αν θα δοθούν σε ξένους ομίλους τότε θα καταστραφεί η προσπάθεια οικονομικής ανάκαμψης της Ελλάδας.

Ο Νίκος Μανιός στα θέματα των εργασιακών τόνισε ότι το Ευρωπαϊκό κεκτημένο θα πρέπει να ισχύσει για όλους τους εργαζόμενους της Ευρώπης και ζήτησε την στήριξη των Υπουργών Εργασίας της Ε.Ε., απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις που θέτει το Δ.Ν.Τ., επισημαίνοντας για άλλη μία φορά ότι η Ευρωζώνη μπορεί και πρέπει να λύνει μόνη της τα θέματα χωρίς την παρουσία του.

Για το πρόβλημα του μεταναστευτικού, συμφώνησαν στην αντιμετώπιση από κοινού και στη χρηματοδότηση των χωρών που έχουν να κάνουν περισσότερο με τα  θέματα των προσφύγων.

Ο Αυστριακός Υπουργός Εργασίας τάχθηκε υπέρ της άποψης του Βουλευτή για την ανάγκη ενός κοινωνικού χαρακτήρα της Ευρώπης που θα προστατεύει τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών της και θα περιορίσει την εμφάνιση και την ανάπτυξη των ακροδεξιών κομμάτων.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :