Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2016

Ευχαριστήριο για Έπαρχο Π.Ε. Θήρας κα. Λειβαδάρου Θεώνη και Ναυτιλιακή εταιρία SEA JETS

Το Δ.Σ. του “Α.Ο.ΣΥΡΟΥ” θεωρεί υποχρέωση του , όπως ευχαριστήσει θερμά την Έπαρχο Π.Ε. Θήρας κα.Θεώνη Λειβαδάρου , για την καθοριστικότατη διαμεσολάβησή της  προς την ναυτιλιακή εταιρία SEA JETS του κου. Ηλιόπουλου  την Δωρεάν έκδοση των εισιτηρίων μας με το ΕΓ/ΟΓ AQUA SPIRIT το Σάββατο 1/10/2016 , από Σύρο για Θήρα για τον.......
αγώνα μας με την ομάδα της “ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ”
Η συγκεκριμένη καθοριστική ενέργεια της κυρίας Επάρχου αποδεικνύει περίτρανα ότι βρίσκεται δίπλα στον αθλητισμό και αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα μας δεν ανήκει στην περιφερειακή της ενότητα.
Η κα. Λειβαδάρου καθημερινώς αποδεικνύει με τις ενέργειές της ότι είναι πάντα πρόθυμη να σταθεί αρωγός από όπου κι’αν της ζητηθεί.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι χαρακτηρίζεται ως μία από τις πλέον επιτυχημένες Επάρχους όχι μόνο του Αιγαίου , αλλά και όλης της Ελλάδος.
Τέλος θεωρούμε υποχρέωση μας όπως ευχαριστήσουμε και τη Ναυτιλιακή εταιρία SEA JETS και τον πλοιοκτήτη της κο. Ηλιόπουλο Μάριο για την αποδοχή και έγκριση  του αιτήματος της ομάδος μας.
ΜΕ ΤΙΜΗ
 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ(Α.Ο.ΣΥΡΟΥ)


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :