Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14, 2016

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ: Κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς για τη στελέχωση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Μετά την επιτυχημένη πορεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου το πρώτο έτος λειτουργίας του χάρη στην ανταπόκριση και τον εθελοντισμό των εκπαιδευτικών που αφουγκράστηκαν την αγωνία και τις ανάγκες της μαθητικής κοινότητας, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προτίθεται να συνεχίσει τη λειτουργία του και για το σχολικό έτος 2016-2017, στο Φιλώτι.
Στόχος είναι η δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των.....
οποίων αντιμετωπίζουν κοινωνικό – οικονομικό πρόβλημα (τέκνα ανέργων, πολυτέκνων, μονογονεϊκών, οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών κ.α.), έτσι ώστε να ελαφρυνθούν στη δύσκολη αυτή περίοδο.
Όπως και πέρυσι, για την επίτευξη του στόχου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αρωγή των εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι θα συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στη προσπάθειά αυτή, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη προς τους μαθητές και τις οικογένειές τους. Για το λόγο αυτό ο δήμος προσκαλεί εκπαιδευτικούς (τελειόφοιτους, αδιόριστους, διορισμένους, συνταξιούχους), να παρέχουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, δηλώνοντας τη συμμετοχή τους είτε ηλεκτρονικά στα e-mail: dimadalis@gmail.com & pressnaxoy@gmail.com, είτε τηλεφωνικά στα 22850 32289 & 6976-601752 (κ. Δημήτρης Αδαλής) και στα 22853-60101 & 6972073603 (Κάγκανη Σοφία).
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές/οικογένειες θα ενημερωθούν για τις εγγραφές με νέα ανακοίνωση, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος των εθελοντών εκπαιδευτικών.


Ο Αντιδήμαρχος


Τοτόμης Πρωτονοτάριος
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :