Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου τόμου της επιστημονικής επετηρίδας των ΝΑΞΙΑΚΩΝ

Το νέο Δ.Σ. της Ο.ΝΑ.Σ., στο  πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, οργάνωσε και υλοποίησε την παρουσίαση του νέου τόμου της επιστημονικής επετηρίδας των ΝΑΞΙΑΚΩΝ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο χώρο του αμφιθεάτρου «Ιάκωβος Καμπανέλλης» στο Δημαρχείο της Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στις 24 Αυγούστου 2016. Η εκδήλωση θεωρείται επιτυχής και αποτελεί την αφετηρία των δράσεων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος με την.....
ιερατική συνοδεία του, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλης Μαργαρίτης, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λιανός, ο τέως πρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ. κ. Νίκος Βερνίκος, πρόεδροι και αντιπρόεδροι πολιτιστικών Συλλόγων, Νάξιοι επιστήμονες και εκπρόσωποι της πνευματικής ζωής του νησιού μας.
Για την επετηρίδα μίλησαν ο κ. Ιωάννης Ποσάντζης, καθηγητής –φιλόλογος τ. λυκειάρχης και η κ. Χάιδω Μουστάκη, καθηγήτρια-φιλόλογος τ. γυμνασιάρχης. Επιπροσθέτως, ο κ. Εμμανουήλ Σέργης, Αναπληρωτής Καθηγητής Λαογραφίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μέλος της επιστημονικής συντακτικής επιτροπής των «Ναξιακών», επεσήμανε την σημαντικότητα του επιστημονικού περιοδικού, που εκδίδει η Ο.ΝΑ.Σ. Ο κ. Σέργης εστίασε στην ανάδειξη μικρών   κοινοτήτων της Νάξου, όπως παρουσιάζονται ως θεματικές  στον πέμπτο τόμο των «Ναξιακών».
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου ευχαριστούν όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια. Επιπροσθέτως, ευχαριστούν όλους όσους παρευρέθησαν δείχνοντας την υποστήριξη  προς την Ομοσπονδία και τους σκοπούς που εκπροσωπεί.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
       Ο Πρόεδρος                                                         Η Γενική Γραμματέας

Μάρκος Μαργαρίτης                                                  Ζιούλη Ευανθία
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :