Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 08, 2016

Μέτρα για το πρόβλημα της λειψυδρίας από το Λιμενικό Ταμείο Νάξου

Επειδή το νησί μας αντιμετωπίζει οξύ πρόβλημα λειψυδρίας, λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας που προηγήθηκε κατά τη χειμερινή περίοδο και τα αποθέματα νερού έχουν μειωθεί, απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους δημότες και εποχικούς καταναλωτές να μειώσουν την αλόγιστη χρήση του νερού.
Η κατανάλωση νερού πρέπει να περιοριστεί στα απολύτως απαραίτητα. Σε αντίθετη περίπτωση και χωρίς άλλες διατυπώσεις, θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση διακοπής της υδροδότησης αλλά και της επιβολής διοικητικών προστίμων όπως προβλέπεται από την.....
ισχύουσα νομοθεσία.
Η αλόγιστη χρήση νερού σε περίοδο λειψυδρίας, για πλύσιμο οποιουδήποτε εξωτερικού χώρου, αυτοκινήτων, ελλιμενισμένων σκαφών, πλοίων που προσεγγίζουν στο Λιμένα Νάξου και λοιπών παρόμοιων ενεργειών, θεωρείται παράβαση και τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο, το ύψος του οποίου θα κοστολογείται ανάλογα από 200,00 € και ανά παράβαση και θα διπλασιάζεται σε περίπτωση υποτροπής μέσα στην ίδια περίοδο απαγόρευσης.
Μόνο με την ορθολογική χρήση του νερού και με τη δική σας συνεργασία θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα έλλειψής του και να εξασφαλίσουμε την επάρκειά του, ώστε να μη λείψει σε κανένα.
Τα νερό είναι υπόθεση όλων μας! Κάθε σταγόνα είναι πολύτιμη. Μην την σπαταλάτε!

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και για τις ενδεχόμενες περαιτέρω δικές σας ενέργειες.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :