Σάββατο, Σεπτεμβρίου 03, 2016

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Ο Δερμάτης στο Φιλώτι!!!!

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του πραγματοποίησε ο ΑΜΣ Φιλωτίου, καθώς εδώ και λίγες ώρες τον πάγκο της ομάδας της Ορεινής Νάξου κοσμεί ο πολύπειρος και πολυνίκης τεχνικός, Γιώργος Δερμάτης, όπως έγραψε το Naxospress.gr.
Εκτός από την ιστορική άνοδο των γυναικών του Πανναξιακού, που πανηγύρισε μαζί με τον Σούλη Τουρσούγκα πριν από 5 χρόνια στο νησί, ο Έλληνας προπονητής  “δέθηκε” τόσο πολύ με τη Νάξο και.....
τους ανθρώπους της, που έκτοτε επέλεξε να ζήσει μόνιμα στον δικό του “παράδεισο”. Με δεδομένη λοιπόν την αγάπη και το πάθος του για το βόλεϊ, είπε “ναι” σε αυτή τη νέα πρόκληση της καριέρας του, σε μία συνεργασία “ειδικών συνθηκών”.
Από τη στιγμή που τα τελευταία χρόνια ο επαγγελματικός αθλητισμός δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του καταξιωμένου τεχνικού (κάτοχος δίπλωματος προπονητή F.I.V.B. level 1, κάτοχος δίπλωματος προπονητή Α’ κατηγορίας, ιδρυτικό και διοικητικό μέλος του Σ.Ε.Π.ΠΕ., με επιτυχημένη θητεία σε   πολλές ομάδες ανδρών – γυναικών και τις Εθνικές μας), ο Γιώργος Δερμάτης, μέσα σε ελλιπείς συνθήκες υποδομών για την κατάλληλα ανάπτυξη του αθλήματος, έπιασε ήδη δουλειά,  ώστε στα επόμενα δύο χρόνια να φέρει το πρωτάθλημα Κυκλάδων Παγκορασίδων στο Φιλώτι. Κάτι που είχε πετύχει αντίστοιχια, σε χρόνο ρεκόρ και ως υπεύθυνος τμημάτων υποδομής στον Πανναξιακό, του οποίου όμως κάποιοι μεγαλοπαράγοντες αποφάσισαν να δώσουν άδοξο τέλος στην φιλόδοξη αυτή συνεργασία.
Παράλληλα ο Δερμάτης, που έχει αναλάβει τα κορίτσια που έχουν γεννηθεί από 2003-2011, έχει ως σκοπό σε βάθος χρόνου να οδηγήσει σε επιτυχίες Κορασίδες και Νεάνιδες, ώστε με την κατάκτηση του τίτλου των Κυκλάδων να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Κατηγορία.
dermatis
Εδω λοιπόν και περίπου ένα μήνα έχει ξεικινήσει να δουλεύει με όρεξη, κάτω από δύσκολες συνθήκες, στον προαύλιο χώρο του σχολείου του χωριού, φυσικά όχι για βιοποριστικούς λόγους, αλλά από την αγάπη του για το άθλημα. Οι ντόπιοι θεωρούνε σχεδόν βέβαιο ότι εξαιτίας της φήμης, του παλμαρέ και του πλούσιου βιογραφικού του Δερμάτη, σύντομα πολλά παιδάκια πέρα από το Φιλώτι, τα γειτονικά χωριά ακόμη και από τη Χώρα της Νάξου, θα σπέυσουν να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του, ώστε χάρις στην εμπειρία και τις γνώσεις του να αποκτήσουν τις σωστές βάσεις για να φτάσουν ψηλότερα  στο αγαπημένο τους αθλημα.
Μέχρι στιγμής πάντως το μονο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δερμάτης, πέρα από τις ελλιπείς εγκαταστάσεις, είναι ότι λόγω της καλοκαιρινών περιόδου, αλλά και της άγνοιας κάποιων γονέων δεν καταφέρνει να συγκεντρώσει τις απαραίτητες βεβαιώσεις υγείας των παιδιών.
Αύριο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλωτίου έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των Γονέων των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου και του Γυμνασίου Τραγαίας, όπου ο Γιώργος Δερμάτης θα τους ενημερώσει διεξοδικά για τον προγραμματισμό και του στόχους του φιλόδοξου αυτού αναπτυξιακού προγράμματος.
1622710_10154094262185562_890901083405154977_n
Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου ¨Ο ΖΕΥΣ¨ με χαρά σας ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή πετοσφαίρισης κο Γεώργιο Δερμάτη. Ο κος Δερμάτης έχοντας μεγάλη πορεία και εμπειρία στην ελληνική πετοσφαίριση μας, τιμά ως σωματείο και γενικότερα ως νησί με το να μεταδώσει στα παιδιά μας τις γνώσεις του στο άθλημα της πετοσφαιρισης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου ¨Ο ΖΕΥΣ¨ σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 3/9/2016 και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών θα γίνουν οι εγγραφές και ενημέρωση για το τμήμα πετοσφαίρισης του Συλλόγου μας.
Πηγή: http://www.volleyplanet.gr/article/erixan-sto-filoti-mo-ton-dermati/

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :