Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16, 2016

Επίσκεψη Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη Δονούσα

 Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης επισκέφθηκε στις 13-14 Σεπτεμβρίου τη Δονούσα και παρέστη στον εορτασμό της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί, ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Δημήτρη Πράσινο και τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Πράσινο μετέβη στα σημαντικά έργα που πραγματοποιούνται στη Δονούσα. Ειδικότερα, επισκέφθηκε τον αποκατεστημένο πλέον ΧΑΔΑ και....
τον κινητό σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, καθώς και τα δύο σπουδαία αναπτυξιακά έργα που βρίσκονται πλέον στο στάδιο έναρξης της λειτουργίας τους, το βιολογικό καθαρισμό και τη μονάδα αφαλάτωσης.
Ο Μανόλης Μαργαρίτης εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την πορεία των τριών αυτών βασικών έργων υποδομής, που δίνουν λύση στα περιβαλλοντικά θέματα αναφορικά με τη διαχείριση των υδάτων, των λυμάτων και των απορριμμάτων.

Τέλος, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου Βασίλη Κρασσά, καθώς και με τον Πρόεδρο και τον Αντιδήμαρχο της Δονούσας παρέστησαν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις εορτασμού του Τιμίου Σταυρού που διοργάνωσαν οι τοπικοί φορείς του νησιού.  





Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :