Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16, 2016

Δήλωση Γ. Βακόνδιου σχετικά με την εμπλοκή της εταιρείας του στη διαφημιστική καμπάνια του δήμου Σύρου

Θεωρώ απαραίτητο να διευκρινίσω ορισμένα θέματα σε ότι αφορά τα όσα αναφέρθηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Διαβάζω από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι κάποιοι υπονόησαν ότι υπάρχει πιθανότητα, ενδεχομένως και μεθόδευση να αναλάβει η εταιρία την οποία εγώ διευθύνω την εκτέλεση προγράμματος διαφημιστικής προβολής του δήμου στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίκτυα.
Μάλιστα από ότι πληροφορούμαι η μεθόδευση αυτή μπορεί να εκληφθεί και σαν έμμεση αμοιβή της εταιρίας μας λόγω της προσφοράς της στην.....
δωρεάν σύνταξη μελέτης επικοινωνιακής στρατηγικής.

Θα ήθελα να διευκρινίσω και να αποσαφηνίσω ότι όταν λέμε προσφορά εννοούμε προσφορά χωρίς άμεση ή έμμεση ανταμοιβή.

Από την αρχή είχα διευκρινίσει ότι η μελέτη αυτή είναι αναπόσπαστη συνέχεια, εξειδίκευση και επικαιροποίηση ανάλογης μελέτης που προσεφέρθη δωρεάν στον δήμο επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής και όπως τότε έτσι και τώρα η εταιρία μας δεν διεκδικεί κανενός είδους αμοιβή για την προσφορά της.

Το κόστος αυτής της μελέτης (το οποίο δεν είναι μικρό) αποτελεί προσφορά της εταιρίας μας προς τον δήμο του νησιού μας στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας μας.

Δεν πρόκειται επομένως σε πιθανό διαγωνισμό ή ανάθεση για την υλοποίηση αυτής της μελέτης, η εταιρία μας να εμπλακεί κατά οποιονδήποτε τρόπο.


Η θέση αυτή είχε διευκρινισθεί και σε συνέντευξή μου σε ανύποπτο χρόνο σε τοπική εφημερίδα. Κάθε άλλη αναφορά ή πληροφορία για το συγκεκριμένο θέμα είναι εκτός πραγματικότητας και ανάγεται στα όρια του φτηνού κουτσομπολιού, που προφανώς δεν έχει καμία θέση μέσα στην ιστορική αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :