Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16, 2016

Ευχαριστώ Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α σε όσους βοήθησαν και εργάστηκαν για το «9ο Νάξαθλον»

Με την ολοκλήρωση της διεξαγωγής του αγώνα τριάθλου με την επωνυμία «9ο Νάξαθλον», νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους, όσοι με κάθε τρόπο εργάστηκαν και στήριξαν αυτή τη διοργάνωση.
Η επιτυχία των Αγώνων είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας και της κοινής προσπάθειας των διοργανωτών, των εθελοντών, των αθλητών και των χορηγών που στήριξαν τον θεσμό αυτό.
Παρά τις ανησυχίες αλλά και τις δυσκολίες που υπήρξαν, η απόφαση του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. να διεξαχθούν οι αγώνες για πρώτη φορά έξω από τα όρια της Χώρας Νάξου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στόχος της διοίκησης είναι να εναλλάσσεται κάθε χρόνο ο τόπος διεξαγωγής του.... Νάξαθλον, συμβάλλοντας έτσι στην ανάδειξη και τόνωση άλλων, πιο δυσπρόσιτων και μη τουριστικών, περιοχών του νησιού.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. οφείλει να ευχαριστήσει θερμά όσους εργάστηκαν για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων καθώς και τους χορηγούς του 9ου Νάξαθλονκαι ειδικότερα:

Τον Ποδηλατικό Όμιλο Νάξου, τη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου, το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Νάξου, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την Blue StarFerries, όλους τους εθελοντές, τον Πρόεδρο Δαμαριώνα κ. Σωμαρίπα Κων/νο, το Σύλλογο Δαμαριώνα Νάξου και ιδιαίτερα τον κ. Δέτση Μιχάλη, τον κ. Προμπονά Στέφανο και τον κ. Προμπονά Μανώλη, το Κ.Υ.- Γ.Ν. Νάξου και ιδιαίτερα τον Διοικητή κ. Απιδόπουλο Κώστα και την ιατρό κα Στυλιανίδη Μαρία Χαρά, το Ε.Κ.Α.Β. και τον κ. Ψαρρά Δημήτριο, το Λιμεναρχείο Νάξου και ιδιαίτερα τον Λιμενάρχη κ. Αλέξη Αποστολόπουλο, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και τον Πρόεδρο του κ. Νικόλαο Σέργη, το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου &Φιλωτίου, την ΠοτοποιϊαΒαλληνδρά, την ΠοτοποιϊαΠρομπονά, το Super MarketΚουτελιέρης, την Τυροκομία Νάξου, το Τυροκομείο Πιτταρά, το κατάστημα PowerSound Naxos, το κατάστημα RealBike.

Για άλλη μια φορά είμαστε σε θέση να συμπεράνουμε ότι με πολλή δουλειά, μεράκι, ανιδιοτελή αγάπη για τη Νάξο, αλλά κυρίως με πνεύμα ομαδικότητας, προσφοράς και σύμπνοιας, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Νάξαθλον 2017, σε έναν αγώνα που για μια ακόμα φορά θα αναδείξει το φυσικό κάλλος του τόπου μας και θα σμίξει όλους στον ίδιο στίβο, στο στίβο του Αθλητισμού!

Ο Πρόεδρος





Ιωάννης Τσολάκης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :