Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 08, 2016

Πρόσκληση στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον.....
Πειραιά στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016.
Στόχος της Περιφερειακής αρχής είναι η προβολή και προώθηση του Νοτιοπελαγίτικου μελιού και των προϊόντων μέλισσας, στο εμπορικό κοινό και τους χώρους μαζικής εστίασης και η ανάδειξη του πλούτου και της μοναδικής ποιότητας των μελισσοκομικών προϊόντων της Περιφέρειάς μας στο ευρύ κοινό. Επιπλέον μέσω της δράσης αυτής, δίνεται στους παραγωγούς της Περιφέρειάς μας, η ευκαιρία σύναψης εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών με επιχειρήσεις παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού. Το Φεστιβάλ θα πλαισιωθεί και φέτος από παράλληλες εκδηλώσεις και Συνέδρια που σκοπό έχουν την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για εξειδικευμένα θέματα μελισσοκομίας.
 Καλούνται όσοι επιθυμούν να έχουν παρουσία μέσω της συμμετοχής τους στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ., να το δηλώσουν έως τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=7667.
Η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάση κριτηρίων και ελέγχου των δηλωθέντων στοιχείων. Με ποινή αποκλεισμού συμμετοχής θα απορριφθούν, μετά από έλεγχο, όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Επίσης με ποινή αποκλεισμού θα απορρίπτονται από επόμενες Εκθέσεις, όσοι δηλώσουν σε πρώτη φάση συμμετοχή στην Έκθεση και στη συνέχεια ακυρώσουν.
Διευκρινίζεται πως μετά τις 26/9/2016 καμία Δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.
Επίσης ενημερώνουμε τους υποψήφιους συμμετέχοντες ότι σημαντικό ρόλο στην επιλογή και στην τοποθέτησή τους στα περίπτερα της Περιφέρειας θα διαδραματίσει η κατοχή Αναλύσεων Ποιοτικού Ελέγχου του Μελιού (Βοτανική προέλευση και ποιοτικά χαρακτηριστικά).
            Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241360567 κ. Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 2281082380 κ. Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.
                                                                                                                                 

Ο
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ



ΦΙΛΗΜΟΝΑΣ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :