Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 08, 2016

7ο Τρίαθλο Πάρου & 2ο Mini Park Aquathlon – Πρόσκληση Συμμετοχής

Το 7ο Τρίαθλο Πάρου & το Mini ParkAquathlon θα διεξαχθούν στις 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο Περιβαλλοντικό & Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου.
Tο Τρίαθλο Πάρου απευθύνεται σε αθλητές άνω των 13 ετών και ενήλικες, που θα αγωνιστούν σε 500μ. κολύμβηση στον όρμο του Μοναστηριού, 15χλμ. ποδηλασία δρόμου στην ευρύτερη περιοχή και 1000μ. off-road τρέξιμο στα πανέμορφα μονοπάτια του Πάρκου Πάρου. Η συμμετοχή είναι ατομική ή σε ομάδες. Η εκκίνηση είναι στις 11:30 το πρωί.
Το Τρίαθλο Πάρου αποτελεί μια ευχάριστη εισαγωγή στον κόσμο της αθλητικής δράσης με στοιχεία τριάθλου και.....
αγώνα περιπέτειας. Μην σας ξεγελούν οι μικρές αποστάσεις!Είναι απαιτητικό, ιδιαίτερα για τους αθλητές του ατομικού.
Το Mini ParkAquathlon, είναι έναςδίαθλος για μικρούς αθλητές 5-12 ετών, που θα αγωνιστούν στην κολύμβηση και στο εκτός δρόμου τρέξιμο. Οι αγωνιστικές κατηγορίες είναι: Μικτό ατομικό 5-8 ετών (50μ. κολύμβηση, 300μ. τρέξιμο), Μικτό ατομικό & Μικτό ομαδικό 9-12 ετών (200μ. κολύμβηση, 1000μ. τρέξιμο). Ο αγώνας θα διεξαχθεί πριν από το Τρίαθλο, στις 9:30 το πρωί.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (έως 19/9): www.parospark.com/paros-triathlon
Για τους εγγεγραμμένους αθλητές και τους συνοδούς τους που έρχονται εκτός Πάρου, προσφέρεται 50% έκπτωση σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την BlueStarFerries, καθώς και εκπτώσεις σε ξενοδοχεία & εστιατόρια.
Φέτος το Τρίαθλο Πάρου μπορεί να συνδυαστεί με τον 2ο Κολυμβητικό Διάπλου “Θυμάμαι το Σάμινα” που θα γίνει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Ο διάπλους απευθύνεται σε κολυμβητές με εμπειρία σε διασχίσεις ανοιχτής θαλάσσης και είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα.
Διοργανωτές του 7ουΤριάθλου Πάρου: Πάρκο Πάρου, Ευζωία WellnessActivities, Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου, Όμιλος Θαλάσσιου Σκι Πάρου.
Υποστηρικτές: Δήμος Πάρου, WaterSkiZone,Eλληνική Ομάδα Διάσωση – Παράρτημα Κυκλάδων,
BlueStarFerries.

Χορηγοί του αγώνα είναι οι τοπικές επιχειρήσεις: Αρτοποιεία Ραγκούση, Είδη Δώρων Ταντάνης, Μαΐστρος Café,Μικροζυθοποιία Πάρου 56 isles, Ξενοδοχείο Captain Nicolas, Οινοποιείο Μωραΐτη, P&NPhotography, Κοντογιώργης ΑΕ, ΑΒ Βασιλόπουλος, dpsΜαργαρίτης Ηλίας.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :