Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2016

Πρόσκληση στην 4η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στην 4η  Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα πραγματοποιηθεί 27-30 Ιανουαρίου  2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό, στην Αθήνα.
            Η Περιφέρεια θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή των τοπικών προϊόντων της στην Ελλάδα και στο.....
εξωτερικό, παρέχει τη δυνατότητα σύναψης των πλέον συμφερουσών συμφωνιών για τους παραγωγούς της, δίνοντας τους την ευκαιρία να καλλιεργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό και τους επιχειρηματίες του χώρου, ενισχύοντας ταυτόχρονα την εξαγωγική τους δραστηριότητα.   
            Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν τοπικά αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ.  να το δηλώσουν έως την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα (http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=7733
Διευκρίνίζεται πως μετά τις 12/10/2016 καμία Δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.
Η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάση κριτηρίων και ελέγχου των δηλωθέντων στοιχείων. Με ποινή αποκλεισμού συμμετοχής θα απορριφθούν, μετά από έλεγχο, όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις πιστοποίησης και όσοι δεν μεταποιούν και τυποποιούν πρωτογενή τοπικά προϊόντα. Επίσης με ποινή αποκλεισμού θα απορρίπτονται από επόμενες Εκθέσεις, όσοι δηλώσουν στην παρούσα φάση συμμετοχή στην Έκθεση και στη συνέχεια ακυρώσουν, ή δεν αποστείλουν όλα τα δικαιολογητικά που θα ζητηθούν μετά τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων.
             Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241360567 κ. Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων  για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 2281082380 κ. Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.

                       

           
Ο  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ



ΦΙΛΗΜΟΝΑΣ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :