Κυριακή, Αυγούστου 21, 2016

Μια υπέροχη, εκρηκτική εμφάνιση των «Μπλε» στη Νάουσα Πάρου! (Βίντεο)


Μια υπέροχη συναυλία από τους «Μπλε», ένα από τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 29/7 στο θέατρο του Πάρκου Πάρου στη Νάουσα.
Το ιδιαίτερο μουσικό ιδίωμα του γκρούπ που έχει χαρίσει από τη δεκαετία του ΄90 μοναδικές και διαχρονικές επιτυχίες, αναμειγνύοντας στοιχεία ποπ, ροκ, αλλά και.....
ήχους από μπλουζ, φανκ και τζαζ, ξεσήκωσε το πολυπληθές κοινό στο Πάρκο Πάρου.



Οι «Μπλε» πραγματοποίησαν μια καθηλωτική, εκρηκτική εμφάνιση όπως άλλωστε συνηθίζουν όπου κι αν εμφανίζονται live.
Η εξαιρετική ερμηνεύτρια του συγκροτήματος, η Τζώρζια, η οποία άλλωστε κατάγεται από την Πάρο, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, τραγουδώντας καταπληκτικά τις γνωστές επιτυχίες του γκρούπ σε μια ηλεκτρισμένη συναυλιακή ατμόσφαιρα με μοναδική σκηνική αισθητική, ταπεραμέντο και ζωντάνια.

Ο κόσμος τραγούδησε ενθουσιασμένος με τους «Μπλε» ταξιδεύοντας στον ιδιαίτερο ήχο τους και τους καταχειροκρότησε, επιβεβαιώνοντας τους λόγους για τους οποίους, αυτό το γκρούπ, τάραξε τα νερά του σύγχρονου μουσικού γίγνεσθαι όταν πρωτοεμφανίστηκε, εξακολουθώντας πάντα να προκαλεί αίσθηση με τη ζωντάνια και τον αυθεντικό δυναμισμό που εκφράζουν οι μουσικές δημιουργίες του.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :