Τετάρτη, Αυγούστου 31, 2016

Νέα Μουσική Κυκλοφορία-Νατάσσα Γαλανού-Αγόρι Μου-(Διασκευή)

Η Νατάσσα Γαλανού είναι μία εκπληκτική φωνή, με ιδιαίτερη  χροιά που κερδίζει  τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση,σήμερα νιώθοντας έτοιμη όσο ποτέ καταθέτει την νέα της μουσική πρόταση.Eνα τραγούδι από την ιδιαίτερη φωνή της που θα ακουστεί παντού και δυνατά!
Είναι μια πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, που μας εκπλήσσει ευχάριστα  με το νέο  τραγούδι της ΄΄ Αγόρι Μου ΄΄ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ίδια τα τελευταία χρόνια.Μελωδική και συγχρόνως ξεσηκωτική είναι έτοιμη να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών.
Μία διασκευή από την Νατάσσα Γαλανού του ιταλικού "Disperetamente io ti amo" (1968) Ελληνικοί στίχοι: Θανάσης Τσόγκας,Μουσική: Mogol & Piero Soffici.Το είχαμε ακούσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την ......
τammy.
Η Νατάσσα Γαλανού σήμερα κερδίζει τις εντυπώσεις ,γεμάτη ενέργεια και πιο σίγουρη για τον εαυτό της είναι έτοιμη να πάρει μια θέση στη καρδιά σας. Πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνης που σίγουρα το όνομα της και η φωνή της θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.
Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο  link
Kατεβάσετε το τραγούδι σε wav + mp3 + δελτίο τύπου word 2003 -2007+cover από το παρακάτω link
Download link
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :