Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2016

Εντυπωσίασε η εκδήλωση «Χορεύουμε συρτάκι στην παραλία της Νάξου»

Μετά την άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης «Χορεύουμε συρτάκι στην παραλία της Νάξου», η οποία διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο νησί συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου, το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων οφείλει να ευχαριστήσει όλους όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, τους εθελοντές, τους χορηγούς, καθώς και όσους έλαβαν μέρος σε αυτές, συμβάλλοντας στην ...
επιτυχία της!
Για μια ακόμη φορά, η Νάξος απέσπασε τα πιο θερμά σχόλια των επισκεπτών χάρη στην ομαδικότητα και τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων, χαρίζοντας κέφι σε εκατοντάδες επισκέπτες και ντόπιους που βρέθηκαν στην παραλία και παρακολούθησαν το χορευτικό δρώμενο.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στους συντονιστές της εκδήλωσης, την υπεύθυνη για τη χορογραφία Μαρία Τούπη και το Νικόδημο Φλεριανό, οι οποίοι, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια, εργάστηκαν με μεράκι και έφεραν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που ανέλαβαν, αποτελώντας την ψυχή της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε και τον κ. Δημήτρη Δανιηλίδη, τον δάσκαλο του Χορευτικού Τομέα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Ομίλου Ελληνικών χορών Μοσχάτου, οι οποίοι δέχτηκαν τη πρόσκληση μας και με την εμπειρία και το κέφι τους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.
Επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε:
Όλα τα παιδιά που χόρεψαν, χωρίς τη συμβολή των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.
Tους δασκάλους και υπεύθυνους των χορευτικών που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή: Tην Άννα Ανεβλαβή, την Ελένη Βασαλάκη, τη Μαρία Μανιού, τη Μαρία Καπαρέλλη και τη Κατερίνα Βρούτση.
Το Λιμεναρχείο Νάξου και ιδιαίτερα τον Λιμενάρχη κ. Αλέξη Αποστολόπουλο.
Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και τον Πρόεδρο του κ. Νικόλαο Σέργη.
Το Σύλλογο Μαζικής Εστίασης και τον Γεν. Γραμματέα του κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο.
Όλους του επιχειρηματίες της παραλίας τόσο για την κατανόηση, καθώς και για τη συμβολή τους στη διευκόλυνση διεξαγωγής της διοργάνωσης.
Τα χορευτικά τα οποία συμμετείχαν στην εκδήλωση «Χορεύουμε συρτάκι στην παραλία της Νάξου» είναι: Ο Χορευτικός Τομέας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο Όμιλος Ελληνικών Χορών Μοσχάτου, η Πολιτιστική Χορευτική Ομάδα Κορωνοχωρίου Μύλων Νάξου «Παναγία η Φλεριότισσα», το Λύκειο Νάξου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυνιδάρου Νάξου «Ο Απίκραντος», ο  Σύλλογος Εγκαριτών Νάξου «ο Άγιος Τρύφων», ο  Σύλλογος Αγγιδιωτών Νάξου «ο Άγιος Χαράλαμπος», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοινότητας Μελάνων Νάξου «Κούρος Ο Έλληνας», ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Νέων Τριπόδων, Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Σαγκρίου «ΠΝΟΕΣ»,  ο ΑΜΣ Φιλωτίου «Ο Ζευς» και ο  Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Γαληνιωτών «Παναγιά Ατταλειώτισσα».
Ο Πρόεδρος

 Ιωάννης Τσολάκης

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :