Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2016

«Ιερές»… καταγγελίες στο παραδοσιακό νησιώτικο πανηγύρι των Καμαρών Πάρου! (Βίντεο)

«Ιερές»… καταγγελίες στο παραδοσιακό νησιώτικο πανηγύρι των Καμαρών Πάρου!  (Βίντεο)
Το ετήσιο, καθιερωμένο πια, παραδοσιακό πανηγύρι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Καμαρών στο χώρο του Συλλόγου, και πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου (παραμονή των εορτών Πέτρου – Παύλου και Αγίων Αποστόλων) τα είχε όλα!
Άφθονα παραδοσιακά εδέσματα, κρασί και....
σούμα, ζωντανή νησιώτικη μουσική, ξέφρενο κέφι, πολύ χορό, μεγάλη απρόβλεπτη συμμετοχή πεντακοσίων και πλέον ατόμων, ενθουσιασμό και ζωντάνια πρωτόγνωρη!

Μέσα στον ειδυλλιακό, πευκόφυτο χώρο στον οποίο εκτυλίχθηκε η μουσική βραδιά, μεγάλοι και μικροί διασκέδασαν και χόρεψαν με την ψυχή τους ενώ οι λιλιπούτειοι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επιδοθούν στο παιχνίδι στον απόλυτα ασφαλή χώρο της παιδικής χαράς. Η βραδιά εξελισσόταν όμορφα καθώς τα μουσικά όργανα ξεκίνησαν να παίζουν γνώριμους και αγαπημένους νησιώτικους σκοπούς, κανείς όμως δεν περίμενε πως για ακόμη μια χρονιά, εκτός από τα μουσικά, θα μετείχαν στη μουσική βραδιά και ...αστυνομικά όργανα μετά από καταγγελίες των μονών Αγ. Φιλόθεου και Λογγοβάρδας της περιοχής Καμαρών.

Περισσότερα στο...... http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/20093-ieres-kataggelies-sto-paradosiako-nisiotiko-panigyri-ton-kamaron-parou-vinteo#sthash.vxrWimQX.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :