Σάββατο, Ιουλίου 30, 2016

ΔΥΟ ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ…

Με αφορμή τα διπλά στην πράξη εγκαίνια του νέου αεροδρομίου, για τα οποία φέρνουν ευθύνη και  τοπικοί παράγοντες, ξέσπασε μεγάλος εθνικής εμβέλειας δικομματικός καυγάς. Είναι η πάγια τακτική των δύο νέων «μονομάχων» της πολιτικής μας ζωής να κρύβουν έτσι, την επί της ουσίας συμφωνία τους και τη βαθιά τους προσήλωση  στην αντιλαϊκή πολιτική με την οποία «εκτελούν» καθημερινά τον ελληνικό λαό.
·         Είναι οι ίδιοι που ξεπούλησαν πριν από μερικούς μήνες τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που αποτελούν περιουσία του.....
λαού μας, στα ιδιωτικά συμφέροντα.
·         Είναι οι ίδιοι που για πάνω από 22 χρόνια δεν είχαν φροντίσει για μελέτη κτιριακών εγκαταστάσεων του νέου αεροδρομίου Πάρου.
·         Είναι οι ίδιοι που σήμερα αναδεικνύουν «χορηγό – ευεργέτη» τον ιδιώτη όταν τα χρήματα των προσωρινών εγκαταστάσεων είναι χρήματα του ελληνικού λαού, αυτός είναι ο ιδιοκτήτης του αχυρώνα, αφού μέσα σε 4 ½ χρόνια έχουν επιδοτήσει την Olympic air  με 19 εκ. ευρώ περίπου για την εκτέλεση άγονων δρομολογίων στη Πάρο !
Είναι καθαρό ότι σήμερα εγκαινιάζεται ένα έργο που αποτελεί μέρος και όχι ολοκλήρωση του αρχικού σχεδιασμού, τόσο από μέρους επιχειρησιακής δυνατότητας( μήκος διαδρόμου) όσο και από μέρους δυνατοτήτων του τερματικού σταθμού. Η σημερινή λύση μπορεί να είναι η πρόκριση  της εξυπηρέτησης επιχειρηματικών συμφερόντων αλλά δεν αποτελεί την ολοκλήρωση του πολύχρονου αιτήματος του παριανού λαού.
Ο Πρωθυπουργός της χώρας έρχεται στην Πάρο για τις επικοινωνιακές ανάγκες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , αλλά οι παριανές και οι παριανοί δεν έχουν να ελπίζουν ότι αυτός ο ερχομός θα φέρει τίποτα.
Το «καλάθι με τα δώρα των σκισμένων μνημονίων» αυτή η κυβέρνηση για το λαό της Πάρου, για όλους τους νησιώτες και τον ελληνικό λαό, το άνοιξε εδώ και καιρό και τα μελλούμενα  θα έχουν την ίδια ή και πιο πικρή γεύση από  τα προηγούμενα.
Κριτής ο ίδιος ο λαός και η λύση στα χέρια του για να κτίσει το δικό του μέτωπο, να κάνει τις δικές του συμμαχίες και να προασπίσει τα δικά του συμφέροντα.



Κομματική Οργάνωση Βάσης του ΚΚΕ                                                    Πάρος 29-7-16
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :