Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016

Στο νησί της Κω συνεχίστηκε η διαβούλευση για την ανάδειξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως «Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019»

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των τοπικών φορέων στην διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε στην Κω για την υποψηφιότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης το 2019 την Παρασκευή 8 Ιουλίου, παρουσία του Επάρχου Π.Ε. Κω, κ. Γιώργου Χαλκιδιού και της Περιφερειακής Συμβούλου, κας Φρύντης Νάκη.
Τόσο ο Έπαρχος όσο και.....
η κα Νάκη τόνισαν στον χαιρετισμό τους την σημασία της άμεσης ανταπόκρισης και συνεργασίας των παρόντων εκπροσώπων του πρωτογενούς τομέα, του τουρισμού, της υγείας και της εκπαίδευσης για την επιτυχή σύνταξη του φακέλου υποψηφιότητας, με απώτερο σκοπό την καθιέρωση της Περιφέρειας μέσα από την πρωτοβουλία αυτή ως Γαστρονομικού προορισμού.
Στη συνέχεια, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Διεκδίκησης της Υποψηφιότητας που ταξίδεψαν στην Κω, κ.κ. Νίκος Ρένεσης και Ελευθερία Νικηταρά, ενημέρωσαν τους τοπικούς φορείς για τους βασικούς τομείς και τους στόχους της υποψηφιότητας και κυρίως για την διαδικασία κατάθεσης των προτάσεων τους και ακολούθησε σχετική συζήτηση μαζί τους.
Η επόμενη διαβούλευση για τα Δωδεκάνησα θα γίνει σήμερα, Δευτέρα,  στο νησί της Καλύμνου.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :