Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2016

Γ. Βρούτσης: "Βαφτίζουν την κατάργηση του ΕΚΑΣ ως δίκαιη και αναγκαία»

Ξεπερνάει κάθε φαντασία η προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με την οποία η κατάργηση του ΕΚΑΣ είναι μέτρο δίκαιο, αφήνοντας να εννοηθεί έτσι, ότι οι συντάξεις των.....
χαμηλοσυνταξιούχων είναι υψηλές και πρέπει να περικοπούν.
Μόνο αυτή η κυβέρνηση θα μπορούσε να επικαλεστεί τέτοιους φθηνούς ισχυρισμούς, προκαλώντας έτσι την οργή και αγανάκτηση ολόκληρης της κοινωνίας. Με την ίδια ευκολία, όπου πριν από 1,5 χρόνο μιλούσαν για συντάξεις πείνας, αναγκαιότητα της αύξησης τους και καθιέρωση 13ης σύνταξης, σήμερα απροκάλυπτα και κυνικά καταργούν το ΕΚΑΣ υποστηρίζοντας ότι «επινοήθηκε» από τις προηγούμενες κυβερνήσεις προκειμένου να εξυπηρετήσει προεκλογικές σκοπιμότητες.
Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά σήμερα επιχείρησαν στη βουλή να χαρακτηρίσουν την αγανάκτηση των συνταξιούχων για τη μη καταβολή της επικουρικής σύνταξης, ως προϊόν μίσους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!

Κερασάκι στην τούρτα, αποτελεί η σημερινή δήλωση του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, κ. Σούλτς, ο οποίος σε απάντηση του σε επιστολή Ελλήνων δικηγόρων επιβεβαίωσε ότι τα μέτρα αυτά τα επέβαλλε η κυβέρνηση και όχι οι θεσμοί.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :