Σάββατο, Ιουνίου 18, 2016

Ο Αγιος Γιώργιος Νάξου είναι η καλύτερη παραλία στον κόσμο για οικογένειες σύμφωνα με την Guardian!!!!!!

naxos agios georgiosΚι αν ο Μύρτος, οι Εγκρεμνοί ή το Ναυάγιο και το Ελαφονήσι έχουν σχεδόν μόνιμη θέση σε τέτοιου είδους λίστες, αυτή τη φορά η «διάκριση» ήρθε για δύο άλλες παραλίες.
Η βρετανική εφημερίδα συμπεριέλαβε στις κορυφαίες του κόσμου τις παραλίες Φακίστρα στο Πήλιο και τον Άγιο Γεώργιο στη Νάξο.
Οι βρετανοί της Guardian παρουσίασαν σε δημοσίευμά τους τις 50 καλύτερες παραλίες στο κόσμο, δίνοντας νωρίς νωρίς καλοκαιρινό τόνο στις γκρίζα Βρετανία κάνοντας την.....
υπέρβαση: Στο Νο 7 ως καλύτερη παραλία η Φακίστρα στο Πήλιο και στο Νο 13 ως η ιδανική παραλία για παιδιά και οικογένειες, αυτή του Αγίου Γεωργίου στη Χώρα της Νάξου.
"Η Ελλάδα δεν έχει καμία έλλειψη από όμορφες παραλίες, αλλά όταν πρόκειται για μια προσιτή και φιλική προς τα παιδιά επιλογή, το νησί της Νάξου στις Κυκλάδες είναι δύσκολο να νικηθεί" προσθέτοντας ότι "Τα ζεστά, ρηχά νερά της παραλίας του Αγίου Γεωργίου είναι ιδανικά για κωπηλασία και κολύμβηση με αρκετές δράσεις για να κρατήσει και τα μεγαλύτερα παιδιά πολύ ευτυχισμένα"...
Στο ίδιο δημοσίευμα με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια κάνει αναφορές στα θαλάσσια σπορ που μπορεί κανείς να απολαύσει αλλά και στις ταβέρνες και τα Beach Bars της παραλίας.
Όσο για την κορυφαία παραλία στον κόσμο, σύμφωνα με τον Guardian είναι η Source d’Argent στις εξωτικές Σεϋχέλλες.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :