Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

Χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς προς τιμήν των ηλικιωμένων!

Ένα ευχάριστο και δημιουργικό απόγευμα επιφύλαξαν στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο των Αδελφών του Ελέους, Ησυχαστήριο «Παναγία της Ελπίδος», ένα μικρό μέρος των μαθητών του Παραδοσιακού εργαστηρίου  τον Αίαντα Σύρου ''Άρωμα Παράδοσης''.
Παιδιά και ηλικιωμένοι μοιράστηκαν στιγμές χαράς και δημιουργίας, αφού χόρεψαν, τραγούδησαν αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει θέληση, πάντα υπάρχει τρόπος δύο .....
διαφορετικές γενιές να βρουν ένα κοινό σημείο που δεν είναι άλλο από την απλόχερη και ανιδιοτελή προσφορά αγάπης και στοργής.

Οι ηλικιωμένοι είχαν την χαρά να δουν τους μικρούς χορευτές να τους παρουσιάζουν ένα μικρό δείγμα στα όσα διδάχτηκαν από τους δασκάλους χορού, ολόκληρη την χρονιά.

Οι μικροί μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του γηροκομείου ενώ εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την επίσκεψη που περιμένουν με ανυπομονησία να επαναληφθεί στο μέλλον.


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που παρόλο τις εξετάσεις που δίνουν αυτόν το καιρό προτίμησαν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα, όχι στην παιδική χαρά και στις πλατείες αλλά ψυχαγωγώντας ανθρώπους που αρκετοί από αυτούς είναι έγκλειστοι στο Ησυχαστήριο, δείχνοντας τους, ότι τους συμμερίζονται, όλες τις ημέρες του χρόνου.


Ευχαριστούμε πολύ
Περισσότερα στο .....
http://cyclades24.gr/2016/06/aroma-paradosis-girokomeio-syros-ekdilosh/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :