Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Γρονθοκόπησαν άγρια υπάλληλο τουριστικού γραφείου για δύο εισιτήρια στη Νάουσα Πάρου!


Ένα πρωτοφανές, απίστευτης αγριότητας θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο 25 Ιουνίου σε τουριστικό γραφείο της Νάουσας στην Πάρο.
Η ιστορία που κατέληξε δυστυχώς σε ξυλοδαρμό της υπαλλήλου τουριστικού γραφείου στη Νάουσα, ξεκίνησε την Παρασκευή 24/6 όταν στο συγκεκριμένο γραφείο εμφανίστηκε ζευγάρι ηλικίας περίπου πενήντα ετών όπου έκλεισε τα εισιτήριά του, για να ταξιδέψει τη ίδια μέρα με .......ταχύπλοο της γραμμής προς Μύκονο.
Το δρομολόγιο όμως ακυρώθηκε, και τα εισιτήρια του ζευγαριού αντικαταστάθηκαν ώστε να ταξιδέψει την ίδια μέρα προς Μύκονο με έτερο ταχύπλοο της γραμμής, λίγες ώρες αργότερα από το αρχικά ακυρωμένο δρομολόγιο.
Μέχρις εδώ κανένα πρόβλημα και τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθούσε την επόμενη ημέρα!Το Σάββατο λοιπόν, το εν λόγω θερμόαιμο, όπως αποδείχτηκε, ζευγάρι πελατών, επέστρεψε και πάλι στην Πάρο, αφότου είχε ταξιδέψει στη Μύκονο, και εμφανίστηκε στο κεντρικό γραφείο που πρακτορεύει το ταχύπλοο με το οποίο είχαν ταξιδέψει, με το αίτημα να του επιστραφεί ολόκληρος ο ναύλος, δηλαδή τα χρήματα που είχαν πληρώσει για τα δύο εισιτήρια προς Μύκονο.

Το ζευγάρι προέβαλε τον απίστευτο ισχυρισμό, ότι εξαιτίας της αρχικής ακύρωσης και κατόπιν αντικατάστασης του δρομολογίου, είχε χάσει τη μέρα του και δεν είχε παραμείνει αρκετά στη Μύκονο όπως είχε αρχικά προγραμματίσει!

Μετά την άκαρπη προσπάθεια του ζευγαριού προκειμένου να του επιστραφούν τα χρήματα από το κεντρικό πρακτορείο, οι ίδιοι παρουσιάστηκαν εκ νέου στο τουριστικό γραφείο της Νάουσας από όπου είχαν προμηθευτεί αρχικά τα εισιτήρια και ισχυρίστηκαν ότι είχαν παραπεμφθεί εκεί από το κεντρικό πρακτορείο για την επίλυση του θέματος.
Εν όσω λοιπόν η άτυχη, όπως θα φανεί στη συνέχεια, υπάλληλος στη Νάουσα, προσφέρθηκε να επικοινωνήσει με την ακτοπλοϊκή εταιρεία, πεπεισμένη ότι οι πελάτες είχαν συνεννοηθεί με το κεντρικό γραφείο, ο άνδρας άρχισε να ανεβάζει τους τόνους της επιθετικής συμπεριφοράς του προς την υπάλληλο και άρχισε να συμπεριφέρεται σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, σπάζοντας και πετώντας τα αντικείμενα του ταξιδιωτικού γραφείου σε μια αλλοπρόσαλλη κατάσταση.

Όταν η έντρομη υπάλληλος προσπάθησε να περισώσει την τεταμένη κατάσταση, ο άντρας τη χαστούκισε στο πρόσωπο και όταν εκείνη προσπάθησε εναγωνίως να αμυνθεί στην πρωτοφανή επιθετικότητα, ο άνδρας τη γρονθοκόπησε ανηλεώς, μαζί αυτή τη φορά, με τη συνοδό του.
Και οι δύο χτυπούσαν με μανία την κοπέλα που προσπαθούσε μάταια να αμυνθεί, ενώ όταν πάνω στη συμπλοκή έσπασε το tablet που έφερε μαζί της η θερμόαιμη πελάτισσα η κατάσταση οξύνθηκε περαιτέρω.

Τις φωνές της υπαλλήλου που προσπαθούσε απελπισμένα να ξεφύγει από τον ξυλοδαρμό, άκουσαν γείτονες από σπίτια γειτονικά στο τουριστικό γραφείο οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.
Πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι η άτυχη υπάλληλος θα υποβάλλει μήνυση στο ζευγάρι που την κακοποίησε με αφορμή εντελώς παράλογους ισχυρισμούς, που αφήνουν αρνητικά έκπληκτους, ακόμα και τους πιο έμπειρους στον χώρο των ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

- See more at: http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/20027-gronthokopisan-agria-ypallilo-touristikoy-grafeiou-gia-dyo-eisitiria-sti-naousa-parou#sthash.PEwlPhlb.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :