Τρίτη, Ιουνίου 21, 2016

Απολλώνια 2016

Ο σύλλογος γυναικών Απόλλωνα Νάξου «Άπελος» και το Δ.Σ., με χαρά σας ανακοινώνει ότι προγραμματίστηκαν οι παιδικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού. Τα «Απολλώνια 2016» θα παρουσιαστούν στις 7-8-9 Αυγούστου 2016 και θα περιλαμβάνουν όπως κάθε χρόνο θεατρικό, παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια και ομαδικά παιχνίδια. Η φετινή,  επιπλέον δραστηριότητα, θα είναι η προβολή μιας παιδικής ταινίας.
Όσα παιδιά είναι από 5 - 15 χρονών, βρίσκονται στον Απόλλωνα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές από τις 10 Ιουλίου που θα αρχίσουν οι πρόβες του θεατρικού, των χορών και των τραγουδιών, εώς.....
τις 9 Αυγούστου που θα είναι η τελευταία μέρα των εκδηλώσεων και θέλουν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να ζητήσουν πληροφορίες από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και στη σελίδα του facebook (Άπελος – Σύλλογος Γυναικών Απόλλωνα Νάξου).
-Ημ/νία δηλώσεων για το θεατρικό 20 Ιουνίου - 10 Ιουλίου
-Ημ/νία δηλώσεων για τους χορούς και τα τραγούδια 20 Ιουνίου - 20 Ιουλίου.
Για τα παιχνίδια και την προβολή της ταινίας δεν κρίνεται απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής νωρίτερα από το τριήμερο των εκδηλώσεων.
Οι πρόβες θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 18.00-20.00 και θα εξακολουθήσουν καθημερινά 18.00 - 20.00 μέχρι την παρουσίαση των δραστηριοτήτων.
Την τελευταία μέρα των εκδηλώσεων όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος ανεξαρτήτως δραστηριότητας θα λάβουν αναμνηστικό δώρο.
Ρουχισμός: Για το θεατρικό μπλε ή γκρι ρούχα και για τους χορούς και τα τραγούδια άσπρο μπλουζάκι και μαύρο ή μπλε παντελόνι ή σορτς.
Σας περιμένουμε και ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή διασκέδαση στα παιδιά μας.

Για το Δ.Σ,
Η πρόεδρος
Ζερβού Ελένη


 

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :