Δευτέρα, Μαΐου 23, 2016

Φιλοξενία δημοσιογράφων στη Νάξο

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων υποδέχθηκε και φιλοξένησε επταμελή αποστολή από την Αυστρία, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη των πέντε νησιών. Κατά τη διήμερη παραμονή τους (20-21/05/2016), οι δημοσιογράφοι Mrs. Patricia SHAMS (20 Minuten), Mrs. Myrte MÜLLER (Blick am Abend), Mrs. Miriam ZOLLINGER (Tele&TV Star), Mrs.   Anouk Arbenz (Unternehmerzeitung) και ο Mr. Dr. Charles Ritterband (Tachles), συνοδευόμενοι από την Mrs. Yvonne Scholer (Aegean Airlines) και.....
από την Μαρία Λεμονή, εκπρόσωπο του ΕΟΤ της Αυστρίας, ξεναγήθηκαν στα σημαντικότερα σημεία πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος της Νάξου.
Όπως πάντα, σε κάθε επίσκεψη δημοσιογράφων, αρωγοί στην προσπάθεια αυτή στάθηκαν οι επιχειρηματίες του νησιού. Στη συγκεκριμένη αποστολή οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά τους, τις υπηρεσίες τους και την πολύτιμη συμβολή τους τις επιχειρήσεις «Naxos Resort», «Nissaki Restaurant», Ταβέρνα «Αποστόλης» στη Χώρα και «Πλάτανος» στην Απείρανθο, το Τουριστικό Γραφείο «Naxos Sun Holidays», το ΚΤΕΛ Νάξου, το «Fun Car», την «Blue Star Ferries» και το κατάστημα αναμνηστικών δώρων «Υπερώον» στην Απείρανθο, καθώς και την ξεναγό κα Ευδοξία Ψαρρά. Οι χορηγίες αυτές είναι αξιέπαινες και πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση, καθώς η θερμή υποδοχή και φιλοξενία είναι ο καλύτερος τρόπος διασφάλισης της προβολής και δημοσιότητας των νησιών μας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο εξωτερικό.
Κατόπιν των επαφών που πραγματοποιήθηκαν, προσπάθεια και στόχος του Δήμου είναι να επισκεφθούν τη Νάξο τουριστικοί πράκτορες από την Αυστρία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενδυναμώνοντας την προσπάθεια για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τα πέντε νησιά του Δήμου.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :