Σάββατο, Μαΐου 07, 2016

Αποκλείστηκαν οι κορασίδες του Πανναξιακού αλλά η φλόγα παραμένει αναμένη

Μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης  στο τουρνουά της Ζ περιφέρειας οι κορασίδες του Πανναξιακού διεκδίκησαν την πρόκριση στις 8  καλύτερες  ομάδες της Ελλάδος. Όλοι γνώριζαν από την αρχή πως το εγχείρημα   δεν θα ήταν εύκολο με δεδομένο ότι οι αντίπαλοι που θα αντιμετώπιζαν  προέρχονται από την Αθήνα και έχουν πολύ υψηλότερο επίπεδο οργάνωσης και......
προετοιμασίας. Άρα λοιπόν ο αποκλεισμός, όταν έχεις στον όμιλό σου ομάδες μεγαθήρια,   δεν πρέπει να θεωρηθεί ως ένα καταστροφικό αποτέλεσμα αλλά ως μια ευκαιρία για να προβληματιστούμε, να δούμε τα λάθη που έχουν γίνει και να τα διορθώσουμε.
Στα κορίτσια της Νάξου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί προσπάθησαν με όλες τους δυνάμεις δίνοντας  τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να κερδίσουν, εκτός από τις εντυπώσεις,  πολύτιμες εμπειρίες, στέλνοντας μάλιστα για άλλη μια φορά το μήνυμα ότι το βόλεϋ του νησιού μας έχει παρόν και μέλλον αρκεί οι ιθύνοντες του σωματείου αλλά  και όλοι εμείς που αγαπάμε τον αθλητισμό να ασχοληθούμε πιο υπεύθυνα μαζί του   και του  δώσουμε την ανάλογη προσοχή.
Το ρεπορτάζ του www.paon.gr
Οι κορασίδες του Γιάννη Φραγκίσκου γνώρισαν την ήττα από τον Ηρακλή Κηφισιάς στον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάγονται στο Ζηρίνειο. Μία ήττα που σε συνδυασμό με την ήττα από το Αιγάλεω την πρώτη ημέρα έσβησε τις ελπίδες των κοριτσιών του Πανναξιακού για πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά η συμμετοχή της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση μόνο καλά μπορεί να φέρει.


Στον αγώνα, η ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς που πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα υποδομών της χώρας μας, ήταν καλύτερη και στα τρία σετ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις «πρωτάρες» Ναξιώτισες που φάνηκαν ανταγωνιστικές μόνο στο 3ο σετ με αποτέλεσμα η ήττα να έρθει σχετικά εύκολα.


Η επόμενη αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 6/5 στις 16:00 με τον ΣΦΑΜ Φοίβο αλλά λόγω της μη βαθμολογικής σημασίας του αγώνα και της προαναγγελθείσας απεργίας των πλοίων η ομάδα του Πανναξιακού ζήτησε και πήρε ειδική άδεια να επιστρέψει στη Νάξο ώστε να αποφύγει την πολυήμερη ταλαιπωρία της απεργίας.


Η αποστολή του Πανναξιακού ταξίδεψε με έκτακτο δρομολόγιο στις 12 το βράδυ από Πειραιά για Νάξο και επέστρεψε στο νησί με πολύτιμες εμπειρίες από την συμμετοχή της στα προημιτελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων.


ΤΑ ΣΕΤ: 12-25, 09-25, 17-25

Ηρακλής (Πολύζος): Βογιατζόγλου Αθ., Βογιατζόγλου Αρ., Μερκουριάδη, Μάγγελ, Τσελέπη, Χούντα, Κόζα-λ, Μαντζαβίνου, Γεωργίου, Πολίτη-λ, Μολδοβανίδη, Βογιατζόγλου Ζ., Γκρέκα, Μπέλτση.

Πανναξιακός (Φραγκίσκος): Βόβμα, Αναγνώστου Δ., Αναγνώστου Ε., Κατερίνη, Κατσάνη, Παντελιά, Γεροντή, Ζαζάνη, Βασιλάκη, Δραγάζη -λ


Η βαθμολογία του Δ’ Όμιλου:

1.Ηρακλής Κηφισιάς (6-0) 4

2.Αιγάλεω (6-2) 4

3.Φοίβος (2-6) 2

4.Πανναξιακός (0-6) 2
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :