Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

«Εκφράσαμε απλώς τη πραγματικότητα»

Λέτε να έχουμε και συνέχεια; Η Αθλητή Ένωση Σαντορίνης χθες απάντησε προς τους αθλητές του ΑΠΑΣ τα Φανάρια με μία ανακοίνωση όπου ανάμεσα στα άλλα τόνιζε ότι οι αντίπαλοί τους στο παρκέ είχαν χρησιμοποιήσει ατυχείς τοποθετήσεις με μόνο στόχο τη σπίλωση της διοργάνωσης. Και ότι η δική της θέση ήταν λίγο πολύ αυτή: «Εύγλωττη απάντηση και απόδειξη της συστηματικής και άοκνης προσπάθειας που καταβάλλουμε και του οργανωτικού επιπέδου της......
Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης αποτελεί η συμμετοχή των αντιπροσωπευτικών τμημάτων μας και στα τέσσερα Final4 της Ε.Σ.Κ.Κ. καθώς και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος από το παιδικό και το αντρικό τμήμα της Α.Ε.Σ.».  Σήμερα επανέρχονται οι αθλητές του ΑΠΑΣ τα Φανάρια (σ.σ. να σημειώσουμε ότι η διοίκηση της ομάδας παραιτήθηκε πριν από την έναρξη του φάιναλ φορ στη Σαντορίνη) και προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σημειώνοντας ότι στόχος δεν ήταν άλλος από την έκφραση πραγματικότητας που έζησαν…
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Διαβάζοντας πολύ προσεχτικά την ανακοίνωση της Α.Ε. Σαντορίνης, θα θέλαμε να τοποθετηθούμε ξανά και να ολισθήσουμε ακόμα περισσότερο.
Έτσι λοιπόν:
- Κανείς δεν κατηγόρησε την Α.Ε.Σ. για την απεργία της ΠΝΟ. Αντίθετα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Α.Ε.Σ. και την  Ε.Σ.Σ.Κ. για την εξυπηρέτηση που μας έκαναν να αλλάξουν την ώρα διεξαγωγής του μικρού τελικού.
Μας δόθηκε έτσι η ευκαιρία να παίξουμε ένα πολύ κρίσιμο ματς, να το κερδίσουμε και να παραλάβουμε τα μετάλλιά μας κάτω από τις ντουζιέρες του ΔΑΠΠΟΣ.
- Η άοκνη και συστηματική προσπάθεια της Α.Ε.Σ. αποδείχτηκε σαφώς με τις επιτυχίες του συλλόγου, φέτος γιατί τα προηγούμενα χρόνια μονοπωλούσαν άλλοι, σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα (συμμετοχή και στα τέσσερα final4-κατάκτηση παιδικού και αντρικού πρωταθλήματος).
Υπάρχει όμως και μια σημαντική διαφορά, ότι αυτή η άοκνη και συστηματική προσπάθεια καταβλήθηκε και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο για την επίτευξη της διεξαγωγής του final 4 ανδρών για 2η χρόνια μέσα σε τρία χρόνια στο νησί σας και μάλιστα με απευθείας ανάθεση.
- Καμία πικρία δεν εκφράστηκε μέσω της προηγούμενης ανακοίνωσής μας. Εκφράστηκε απλά η πραγματικότητα, έτσι όπως τη βιώσαμε. Αν αυτό δεν είναι πρέπον, τότε ζητάμε ταπεινά συγγνώμη.
Με τη συγνώμη πάντως ούτε το φαγητό αλλάζει γεύση, ούτε η διαμονή μας θα μας μείνει αξέχαστη, ούτε η απονομή πραγματοποιήθηκε εντός αγωνιστικού χώρου.
Επί της ουσίας.
 Καμία ουσιαστική απάντηση από πλευράς Α.Ε.Σ. δεν προκύπτει από την επιστολή - απάντησή της. Μάλλον απάντησαν απλά για να απαντήσουν. Οι γενικές αοριστολογίες τους συνιστούν υπεκφυγή και εν τέλει παραδοχή όσων καταλογίστηκαν από τους αθλητές του ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ (απονομή αποδυτηρίων, περιοχή διαμονής, συνεννόηση μεταφοράς, σίτιση).
ΥΓ: Ελπίζουμε στους χορηγούς σας, τους οποίους επικαλείστε και ευχαριστείτε θερμά, να μην συμπεριλαμβάνετε και την Ε.Σ.K.Κ.
ΥΓ1: Η λαμπρή αθλητική πορεία της ομάδας ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ είναι όντως λαμπρή, διότι η ομάδα αυτή ό, τι πέτυχε ως τώρα, το πέτυχε αγωνιζόμενη εντός γηπέδων με αξιοπρέπεια. Δεν συμμετείχε ποτέ σε αγώνες - παρωδία στους οποίους γελούσαν και τα τσιμέντα.
ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠ.Α.Σ. ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :