Σάββατο, Μαΐου 21, 2016

Μοναδικό φαινόμενο προδοσίας στην παγκόσμια ιστορία της αριστεράς


​ Παντελιας Μάρκος
:γράφει  Το νέο και πιο φαρμακερό μνημόνιο, στην πραγματικότητα υλοποιεί  το σύνολο των απαιτήσεων  των λεγόμενων εταίρων και δανειστών. Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από την ευρωπαϊκή  και παγκόσμια ελίτ, που στόχο έχει, την εγκαθίδρυση, της νέας μορφής ,του παγκόσμιου ναζιστικού ολοκληρωτισμού. Με την  κατάλυση  των βασικών συνιστωσών της δημοκρατίας,  κοινοβούλιο, τοπικήαυτοδιοίκηση, συνδικαλισμό κλπ. Τη διάλυση όλων των  κατακτήσεων στους τομείς υγείας, παιδείας, πρόνοιας κλπ, Καθώς και την εκ βάθους διάλυση της εθνικής οικονομίας και την απαξίωση της εθνικής περιουσίας, παραχωρώντας την με εξευτελιστικούς όρους (πάντα για το καλό μας). Ακόμη   και των πιο απαραίτητων δομών ενός κράτους, στους τομείς των μεταφορών, επικοινωνιών, με   την......
πλήρη παραχώ-ρηση λιμανιών, αεροδρομίων, δικτύων, ενέργειας  κλπ. Ολοκληρώνεται έτσι, η πλήρης, και χωρίς δυνατότητα επιστροφής, καταστροφή.
Τα ευρωπαϊκά και διεθνή συμφέροντα που απέργάζονται αυτά τα σχέδια, με βασικό όπλο τον  απόλυτο έλεγχο των δικτύων ενημέρωσης τηλεόραση, εφημερίδες, διαδίκτυο κλπ.Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουν, οι  ηγεσίες των αστικών κομμάτων και των κυβερνήσεων να στρατεύονται στην υπηρεσία των μεγάλων συμφερόντων, εδραιώνοντας την εξουσία τους, όσο αντίθετοι κι αν είναι οι λαοί, που υποτίθεται ότι υπηρετούν. Αυτό ακριβώς έχει συμβεί και με την «πρώτη φορά αριστερά», που μέσα σ’ ένα βράδυ το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ, που όσα δύσκολα μέτρα δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με άνεση και χωρίς αναστολές επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας έγινε αξιοποίησή της, η επιβολή νέων φόρων  με την παράλληλη ληστεία των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων έγινε, εξασφάλιση των μισθών και συντάξεων κλπ.
Δεν δίστασαν οι αθεόφοβοι να αμαυρώσουν την ιστορία και τους αγώνες χιλιάδων αγωνι-στών που εκτελέσθηκαν βασανίσθηκαν, εξορίσθηκαν και πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ.  Ολων εκείνων των για χρόνια κυνηγημένων αγωνιστών, που δεν πρόδωσαν, αλλά στάθηκαν όρθι-οι μπροστά σε απειλές και εκτελεστικά αποσπάσματα, υπερασπιζόμενοι την αξιοπρέπειά τους, για μια πατρίδα κυρίαρχη και ελεύθερη. Τέτοιου μεγέθους προδοσία στο χώρο της υποτιθέμενης αριστεράς, είναι ίσως μοναδικό φαινόμενο στην παγκόσμια ιστορία των αριστερών κινημάτων.
ΤΟΥ ΜΆΡΚΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΆ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :