Δευτέρα, Απριλίου 25, 2016

«YOUR SPECIAL DAY» – Μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση στην Σύρο

Μία απλή ιδέα, με ποιότητα και έξυπνες οικονομικές υπηρεσίες!
Η Σύρος τα τελευταία χρόνια διεκδικεί μερίδιο στην τουριστική »πίτα» στην κατηγορία των γάμων και όχι μόνο…
Αρκετά ζευγάρια, επιλέγουν να διοργανώσουν το γάμο τους σε κάποιο νησί των Κυκλάδων, έτσι ώστε να...... ζήσουν την πιο ονειρική μέρα της ζωής τους σε ένα τελείως ειδυλλιακό περιβάλλον.
Συνεργασία, συνεργασία, συνεργασία, μια λέξη που αν δεν την εφαρμόσεις σε οποιαδήποτε επιχείρηση δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά…


Η ομάδα του «YOUR SPECIAL DAY» με έδρα την όμορφη Σύρο, αναλαμβάνει τη διοργάνωση μοναδικών εκδηλώσεων σε όλες τις Κυκλάδες. Δημιούργησαν για εσάς ένα δίκτυο επιτυχημένων επαγγελματιών, με σκοπό να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για τις ιδιαίτερες στιγμές σας.
Αυτό ακριβώς επιχείρησαν να δημιουργήσουν, οι εννιά επιχειρήσεις της Σύρου που έβαλαν το απόλυτο συστατικό της επιτυχίας σε καιρούς κρίσης, χωρίς ωστόσο να αλλοιώσουν την ποιότητα τους! Φανταστείτε λοιπόν εν καιρό κρίσης, εννιά υπηρεσίες που ασχολούνται με το γάμο, την βάφτιση και γενικά στην διοργάνωση των εκδηλώσεων να προσφέρουν μια συνολική έκπτωση που επί του συνόλου των εξόδων θα συμφέρει το κάθε ζευγάρι. Αμέσως δημιουργείται ένα αξιόλογο ποσό στο οποίο ουσιαστικά θα »κερδίζει» το κάθε ζευγάρι…
 
Μια έξυπνη επιχειρηματική συνεργασία, που έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς… Η συνταγή, όπως σας την παρουσιάσαμε είναι απλή. «Η Ξεχωριστή σου Ημέρα» που χρειάζεται συμφέρουσες λύσεις από έμπειρους και επιτυχημένους επιχειρηματίες!
Οι επιχειρηματίες της Σύρου δείχνουν, πως δεν αφήνουν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία να τους απομονώσει.
Σύμφωνα με τις ίδιες τις επιχειρήσεις αυτή πρωτοποριακή συνεργασία, έχει μόνο θετικά αποτελέσματα καθώς έχουν »κλείσει» αρκετές συμφωνίες.
 
Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, που αποτελούν το δίκτυο του «Your Special Day», είναι οι εξής:
 
Μαραγκός Ανθοπωλείο – Είδη Γάμου-Βάπτισης/ Τηλ: 22810-85265
Μπουκέτο Μπαλόνια/ Τηλ: 2281080103
Κέντρο music Hall Ζωζεφίνα/ Τηλ: 2281042064
GSM Studio Production – Βίντεο – Φωτογραφία (Σταύρος Μαυράκης)/ Τηλ: 2281400328 και 6974489958
Dj Sol – Μουσική επιμέλεια/ 6937186961
Τυποκυκλαδική Α.Ε. – Εκτυπώσεις-Εκδόσεις/ Τηλ: 2281086900
Απέργης Ζαχαροπλαστείο/ Τηλ: 2281082249
Μαρίζα Κουντούρη – Μακιγιάζ-Αισθητική: Τηλ: 6937374850
Έφη Μονογιού Κομμωτήριο/ Τηλ: 6934580457
Οι ενδιαφερόμενοι για τις συμφέρουσες προσφορές του δικτύου «Your Special Day», για τη διοργάνωση της δικής τους ξεχωριστής ημέρας, μπορούν να απευθυνθούν σε κάποια από τις επιχειρήσεις του δικτύου, ενώ μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του Your Special Day στο Facebook, για επικοινωνία και περισσότερες πληροφορίες.


your_special_day

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :